Eerste Heroes of Techno van 2007 begint spectaculair

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als er iemand een hero of techno is, dan is het Joey Beltram wel. Deze ras New Yorker heeft een verleden waar je U tegen zegt. Al vanaf 1988 bezig met draaien en produceren. Ontelbare producties op vele verschillende labels van house tot uiteindelijk techno. Hij schreef dance geschiedenis in de zomer van 1990 (jawel!) met een nummer genaamd Energy Flash. In 2000 werd deze in het Engelse magazine MUZIK Track of the Decade verkozen en hedendaags is deze track nog steeds te horen in alle clubs over de wereld. Er bestaat geen dj die deze track niet in de kast heeft staan of zelfs nog in de platentas heeft liggen. Op Awakenings festival en afgelopen Awakenings in november in de Gashouder liet hij, na een lange tijd van absentie, weer eens horen waarom hij zo geroemd wordt. Joey Beltram is een van de weinige djs die makkelijk 2 volle uren met vinyl van eigen producties kan draaien. Deze true Hero of Techno staat eindelijk op het podium van H.O.T en gaat weer een tijd duren voordat hij te bewonderen is in Nederland. Ook leuk nieuws is dat Joey in mei met een nieuw album uitkomt op Tresor Records!


Joey Beltram...

Maar de line up is nog niet compleet. Surgeon & Regis gaan onder de naam British Murder Boys het dak eraf blazen! Een tafel vol met laptops, effects en microfoon zal gegarandeerd staan voor een enorme muzikale impact. BMB hoeft geen verdere introductie, want het verleden zegt al meer dan genoeg.

Dave Miller uit Eindhoven maakt tevens zijn Heroes debuut. Na wat aardige Audiosculpture producties op de schappen, beginnen de resultaten van veel draaien te komen. Samen met Damian Keane vormen ze een duo met veel power, maar deze keer gaat Dave solo!

Om de sets perfect te laten verlopen, krijgen alle artiesten tijd genoeg om hun ding te doen. Let op: de deuren gaan een half uur later open! Dit staat op de ticketbox kaarten verkeerd.

Hier de timetable:

22.30 01.00 Dave Miller
01.00 03.00 British Murder Boys (Surgeon & Regis)
03.00 05.00 Joey Beltram

Heroes of Techno zal voor deze speciale editie ook uitpakken met de special effects zoals gewoonlijk. De set up wordt iets anders dan normaal. Volgende editie laat even op zich wachten. Heroes zal er pas weer in april en/of mei weer zijn. Des te meer reden om deze niet te missen!

Meer informatie op de website van Heroes of Techno www.heroesoftechno.nl of www.myspace.com/heroesoftechno

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws