Faithless komt naar Rotterdam

Partyscene Redactie | 25 januari 2007
headlines

Faithless verzorgt op 18 april een optreden in Ahoy in Rotterdam. De dance groep komt naar Nederland om het nieuwe album To All New Arrivals te promoten. De kaartverkoop begint zaterdag.

Wie wel eens een show van Faithless heeft meegemaakt weet hoe energiek het er aan toegaat. Faithless is de groep die dance toch naar een breed publiek gebracht heeft en daar profiteert niet alleen de dance van, maar natuurlijk ook de groep zelf. De concerten in Nederland worden steevast druk bezocht. Fans kunnen zich alvast weer in hun handen wrijven, want op woensdag 18 april is het weer zover en komt de band naar Nederland. Faithless doet ons land aan als onderdeel van een wereldwijde toernee, om het nieuwe album To All New Arrivals te promoten. Zaterdag 27 januari om 10.00 uur begint de voorverkoop.

faithless

To All New Arrivals is het vijfde album van Faithless, dat eind vorig jaar uitkwam Het is een echt luisteralbum geworden, rustig en dromerig. Rollo, Maxi Jazz en Sister Bliss zijn altijd hun eigen weg gegaan. Ze hebben grote clubhits als Insomnia, Salva Mea en God Is A DJ op hun naam staan, maar ook volledig andere nummers, loom of met meer gitaar. De groep houdt zich alleen aan zijn eigen lijn. Zanger/rapper Maxi Jazz nam vorig jaar nog met Tiësto het nummer Dance4Life op. Faithless stond voor het laatst in Nederland op Pinkpop, in 2005.

Faithless @ Ahoy, Rotterdam, woensdag 18 april 2007
Prijzen van de kaarten lopen uiteen van 30 tot 39 euro, excl. Servicekosten. Hangt van de rang af. Het concert begint om 20.00 uur.

   

Meer info vind je op www.faithless.co.uk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws