Indian Summer Festival

Partyscene Redactie | 23 januari 2007
headlines

De zevende editie van het Indian Summer Festival staat voor de deur. Op 23 juni is het zover. Nieuw is dat het festival dit jaar slechts op één dag plaats vindt, in plaats van op de gebruikelijke twee.

Het Indian Summer Festival wordt niet op de grote hoop gegooid met andere festivals. Het evenement heeft de afgelopen zes jaar toch een behoorlijk unieke plaats verworven tussen de zomerfestivals, wat met name te danken is aan een aanpak. Het festival maakt namelijk een fraaie combinatie van dance, pop en rock, op de open air stage, en soul, funk en hiphop, op een overdekt podium. Oprichter Marco Kuiper wilde met het event een onderscheidend festival in de markt zetten, wat hem goed gelukt lijkt te zijn. Vorig jaar ging hij daarvoor een samenwerking aan met ID&T, om het festival naar een hoger plan te tillen en het een meer landelijke uitstraling te geven.

luchtfoto indian summer festival

Het Indian Summer Festival vindt ook dit jaar weer plaats op intieme en mooie recreatieterrein Geestmeramnacht in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk. Dit jaar alleen op zaterdag 23 juni en dat is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, slechts één dag. De line-up is nog niet bekend, maar gezien de eerdere edities, die allen steevast uitverkocht waren, zal die ook dit jaar weer goed zijn. We houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Surf voor meer info en voor een sfeerimpressie van 2006 naar www.indiansummerfestival.nl.     

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws