Gouden Kabouter Awards 2007

Partyscene Redactie | 23 januari 2007
headlines

Vorig jaar werd gemeld dat het mooi geweest was met de Gouden Kabouter Awards, maar stiekem wist iedereen heel goed dat het daar niet bij zou blijven. En ja, de volgende editie is een feit.

gkaHieperdepiep hoera! De Gouden Kabouter Awards komen er weer aan. Organisatie DJ Fanclub is terug en laat duidelijk weten blij te zijn dat er ook dit jaar weer een editie plaats vindt. Vorig jaar werd namelijk nog aangekondigd dat 2006 het laatste jaar was dat de awards plaats zouden vonden, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en DJ Fanclub gaat gewoon door. Natuurlijk. Ook op veler verzoek, want de roep om door te gaan was luidkeels te horen. Op maandag 19 februari vindt de nieuwe editie plaats, ook als vanouds in Paradiso in Amsterdam.

De GKA’s zijn al jaren een creatieve hommage aan een ieder die zich door het jaar heen inzet om het nachtleven creatief en uitdagend te maken. Of, zoals de organisatie het zelf treffend verwoord: een pluim in de reet van de partyscene! Ook dit jaar zullen er weer verschillende en vooral weer hele creatieve categorieën zijn. Natuurlijk zijn er awards voor beste dj, club of organisatie, maar er zijn ook minder voor de hand liggende prijzen, zoals bijvoorbeeld awards voor beste toiletdame/heer, dj met het slechtste kapsel of de meest irritante mc. Je merkt het al, DJ Fanclub gaat dit jaar precies hetzelfde doen als alle andere jaren. Of niet, je weet het nooit zeker. Op de site van DJ Fanclub komt binnenkort een stemformulier, waarop je je stem kunt uitbrengen. Het publiek bepaalt namelijk wie er op 19 februari allemaal met een Gouden Kabouter naar huis gaat.

Gouden Kabouter Awards

Maandag 19 februari 2007, Paradiso, Amsterdam

Entree: 12,50

Zaal open: 20.00 uur

Aanvang: (stipt!) 20.30 uur

Meer info en het stemformulier vind je op www.djfanclub.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws