Twisted Cultures

Partyscene Redactie | 18 januari 2007
headlines

Voor de volgende editie strijkt Twisted Cultures neer in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Maak je op voor een nieuwe nacht met een keur aan muziekstijlen.

steve rachmadTwisted Cultures is een avond die zich niet in hokjes laat stoppen. House, techhouse, techno, deephouse, minimal, goa (psy-trance), progressive en trance, het kan allemaal. Een stukje Ibiza in hartje Nederland, zoals de organisatie het zelf noemt. Na eerdere edities in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam is nu opnieuw Utrecht aan de beurt. Op Twisted Cultures vind je doorgaans een keur aan nationale en internationale dj’s, maar op de editie van 24 februari is gekozen voor een Nederlandse line-up. Dj’s van dienst zijn Steve Rachmad, Nuno dos Santos, Bart Skils, UP en Winston Wolf

En bij Twisted Cultures gaat ook niet alleen de aandacht uit naar de muziek. Ook de rest is belangrijk. Zo gaat er veel aandacht uit naar verschillende culturen, landen, uitingen, kunststromingen, subculturen en verschillende volkeren. Dat zie je allemaal terug in de aankleding van de zaal. De organisatie wil zo een feest neerzetten dat een loopt van een mix van muziek en culturen tot underground en trendy. Het optreden van Steve Rachmad maakt ook deel uit van zijn Neo Classica CD Release tour, naar zijn nieuwe album. Boven in de Winkel van Sinkel dus een mengeling van electro, house en techno en beneden in de kelder veel Goa en progressive. De entree is slechts tien euro.  

  

Meer info vind je op www.twisted3some.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws