Traffic zoekt de intimiteit weer op in de Melkweg (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een paar edities in de Max keert Traffic ditmaal weer terug naar de intieme oude zaal van de Melkweg. De organisatie heeft twee internationale artiesten uitgenodigd die het technolandschap van de afgelopen jaren ingrijpend hebben benvloed door de fusie te zoeken tussen hedendaags minimalisme en traditioneler vormen van techno.

Allereerst een live optreden van Agaric aka Patrik Skoog. Grootgeworden in de hoogtijdagen van de techno, bracht deze illustere Zweedse producer de ene na de andere klapper uit op labels als Drumcode, Template en Mankind. Maar de laatste jaren ontwikkelde en profileerde hij zich ook steeds sterker als zijn diepere alter ego Agaric. Met als resultaat een keur aan killerreleases op toonaangevende labels als Treibstoff, We Are en Truesoul. In zijn liveset bewandelt Agaric de gulden middenweg tussen minimale techno en het stevigere werk. Ideaal technovoer voor de Traffic dansvloer dus.



Daarnaast is niemand minder dan Oliver Ho uitgenodigd. De doorgewinterde Brit heeft zich het afgelopen jaar gemanifesteerd als een van de meest toonaangevende technoproducers ter wereld. Onder zijn alias Raudive wist hij het publiek te verrassen met vernieuwende en uiterst dansbare releases, op labels als Klang en Podium. Detroit meets Berlin is het sleutelwoord, met Ho als missing link tussen de oude de nieuwe techno sound. Maar Traffic zou Traffic niet zijn zonder het vernuftige opwarmwerk van residents Lauhaus en Bart Skils. Met hun ijzersterke technosets complementeren zij deze eerste Traffic-editie van 2007.

Stront aan de knikker in de plee-area, die bevolkt wordt door technovolk van ander allooi. Resident Aron Friedman neemt deze avond het voortouw in een niets ontziend wc-offensief, tezamen met nieuw talent van eigen bodem. Thomas Martojo en Casper Tielroij hebben zich het afgelopen jaar ontpopt als jonge deejays met een volwassen sound. Verwacht een vervaarlijke stroom van smerige sounds en laxerende beats, met een sterke hang naar de op Amerikaanse leest geschoeide dust-house.

Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Open 23.00 5.00, Tickets 13,= presale/15 at the door
Presale at Outland & 150 bigger postoffices.

Meer informatie over de avond is te vinden op www.traffic.cd

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws