Fuck Monday! -Er is leven na zaterdag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als toetje na het eten dansen in Studio 80 op energieke, funky en stevige beats. Fuck Monday is de after van je weekend en de pre-party voor de nieuwe week. Als je dit mist, heb je de volgende dag op je werk niets om over te praten. De eerste editie op zondag 4 februari pakt gelijk flink uit. Niemand minder dan Sbastien Lger staat achter de decks en komt gelijk zijn verjaardag vieren. Residents Jesse Voorn en Lin maken de line-up compleet.

Sbastien Lger is met zijn hypnotiserende house, techno en electro een van de snelst gestegen sterren van het afgelopen jaar. Met vette clubhits als Hit Girl, Take Your Pills, Hyonotized en Bad Clock is de Franse dj niet meer weg te denken uit de internationale elektronische scene. Daarnaast is hij een van de meest gevraagde remixers van het moment. Nu is Sbastien het eerste album van de Nederlandse vocaliste Gia Mellish, die ook te horen is op Hypnotized, aan het produceren. Zij komt op Fuck Monday met haar betoverende stem ook de vocalen doen.

Voor Jesse Voorn en Lin begon het op Koninginnenacht 2006. De twee werden toen samen geboekt op Dilemma in Hotel Arena, en hun back2back set was een ongekend succes. Twee verschillende djs met allebei een unieke stijl, die samen een mooi geheel vormen. De back2back samenwerking krijgt voortaan op Fuck Monday een vast vervolg.

Beide djs zijn druk op weg naam te maken binnen de dance scene. Met haar mix van minimal, electro en tech-house heeft Lin al de dansvloeren van Now&Wow, Sensation White, Ex Pornstar en met haar residentie ook die van Franchise in verleiding gebracht. Haar eerste nummer Every Day Of My Life werd al gedraaid door djs als Roger Sanchez en haar nieuwste track Sous Marine wordt enthousiast ontvangen en ze werkt druk aan meer. Jesse Voorn stond met zijn electronicpoprockdance al achter de decks op Dance Valley, Convertible, Motion en als ambassadeur van Dance4Life ook op het Dance4Life event in het Gelredome. In maart komt zijn eerste release Get It Done uit, al gedraaid in de show van Pete Tong op BBC Radio 1 en al opgepikt door onder meer de Duitse dj Tomcraft. Fuck Monday. Jij toch ook?

FUCK MONDAY
Line-up: Sbastien Lger, Jesse Voorn vs Lin en Gia Mellish (vocals)
Waar: Studio 80, Rembrandtplein 17, Amsterdam
Tijd: 19.00 tot 00.00 uur
Entre: 5 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws