MONO haalt Matthias Tanzmann naar 11

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Onze hoofdgast is Matthias Tanzmann van het Moon Harbour label. Na zijn 2 vorige sterke optredens op Mono werd het tijd om deze dj/producer uit Leipzig weer eens uit te nodigen. Na het afronden van zijn studie vorig jaar, heeft Matthias zich volledig op zijn muzikale carrire gestort. En niet zonder resultaat. Het afgelopen jaar is een goed jaar geweest voor hem. Naast vele releases op zijn eigen label Moon Harbour, zowel solo als met Daniel Stefanik samen, en labels als Pokerflat en Giant Wheel heeft hij ook remixes gedaan voor Moby, Dessous en Highgrade. Hij is al jaren resident van de befaamde club the Distillery in Leipzig en hij is een graag geziene gast in clubs als de Panoramabar en Harry Klein. Net als zijn producties is zijn draaistijl een zeer dansbare mix tussen diepe techno en house, die in eerste instantie is bedoeld om op te dansen en niet om naar te gaan zitten luisteren. Whats in a name


Matthias Tanzmann...

Verder hebben we s Neerlands meest dynamische live-act van het moment uitgenodigd; Jason & the Argonauts (Pete Bandit, Newton da Costa, Jason Shae & Kouam Djoko). Deze 4-mans formatie uit Den Haag is de laatste tijd flink aan de weg aan t timmeren. Naast een remix van Kouam Djoko op het label Meerestief, zijn ze ook verantwoordelijk voor de laatste release van het Amsterdamse netlabel Redevice.com. Hier zal het niet bij blijven want voor komend jaar liggen er meerdere releases te wachten. Laptops, drumcomputers en vocals worden samen gebracht in een jamsessie van een uur, die altijd vol verrassingen zit. Wie ze ooit eerder live zag weet dat er altijd genoeg valt te beleven.

De avond zal worden begonnen door Mono-host Lauhaus. Naast het succes van de Polder releases (samen met David Labeij), zal er dit jaar solo werk van Lauhaus verschijnen. Naast zijn release op Intacto zal hij ook een release doen op het nieuwe Franse label Eklo van Seuil. Beide worden al vaak gedraaid door artiesten als Shinedoe, 2000 and one, Magda en Troy Pierce.

Vrijdag_19 januari
MONO
Live: Jason & The Argonauts
DJs Matthias Tanzmann (Moon Harbour, Leipzig), Lauhaus
VJ K&F | Entre 12 | Voorverkoop 12 | 11_ben_je_zelf pashouders 10
www.moonharbour.de
www.clubmono.nl

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws