013 opnieuw podium voor Euphoria

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met namen als Technoboy, Luna, Coone, Headhunterz en resident Leep heeft Mania Events weer 'n programmering van ongekend niveau neergezet. Samen met de lokatie, het geluidssysteem, een nieuwe lichtshow en een uitgelaten publiek, zullen dan ook alle ingredinten aanwezig zijn om 2007 euforisch van start te laten gaan!

Technoboy werd 9 december 2006 nog Into Deep gegooid door de regie in handen te krijgen voor zijn eigen solo avond in Silverdome te Zoetermeer. Ondanks dat er steeds meer Italiaanse hardstyle tinten terug te vinden zijn in ons land is hij nog altijd de onbetwiste Italiaanse hardstyle koning. Mania Events is dan ook zeer vereerd dat Technoboy net voor het begin van zijn wereldtournee, waar hij meer dan 10 landen mee aandoet, tijd vrijmaakt voor Euphoria!

Ook dit keer zal er weer een live-act het podium van 013 betreden. Headhunterz, DE revelatie van hardstyle land in 2006, zal voor het eerst acte de presence geven op Euphoria. Met een knallende live-set zullen alle hits van deze new kid on the block voorbij beuken. Mania Events stelde hem een aantal vragen

Op Defqon.1 (2006) stond je in de Blue area waar het gehele publiek je naam scandeerde, terwijl je nog maar kort actief bent in de hardstyle scene. Zie je die dag als je grote doorbraak?
"Dat was ongelofelijk. Op de een of andere manier trok het publiek mijn setje goed en er ontstond een heel direct contact tussen mij en de mensen in de zaal. Die dag vergeet ik nooit meer. Maar om over een grote doorbraak te praten, ik kan moeilijk over mezelf zeggen of ik 'doorgebroken' ben. Maar ik heb natuurlijk die dag wel de kans gekregen van Q-dance om mijn muziek aan een groter publiek te laten horen. Tja, dan kennen ineens veel mensen je."

Zaterdag 20 januari sta je op Euphoria in 013 te Tilburg, wat verwacht je ervan en wat mag het Euphoria publiek van jou verwachten?
"Euphoria. Ik hoor er alleen maar hele goeie verhalen over. Ook van mensen die er hebben gestaan. Het is gewoon een feest dat hoog aangeschreven staat en ik vind t ook erg leuk weer eens in 013 te komen, aangezien daar ook veel activiteiten van de rock academie plaatsvonden. (Willem Rebergen/Headhunterz volgde de opleiding DJ/ dance producer aan de rock academie te Tilburg, red.)

Wat mogen de mensen van mij verwachten. Niet te veel, dat deden ze op DefQon ook niet toch. Nee ff serieus. Live is natuurlijk eigen werk, dus dat ten eerste. En ik kan je beloven dat ik voor dit feest zeker ff wat uit de creatieve kast ga trekken. Leuk dat Lil' Mike aka The Villain MC er ook staat. Wij gaan er samen wat vets van maken voor 20 januari!"




DJ Luna was de man die de eer had om de allereerste Euphoria af te sluiten. Toen nog op een vrijdagavond, maar hoe anders is het nu! Sinds 2001 draait DJ Luna al mee in de hardstyle scne. Was dat in het begin nog als talentvol DJ, door het megasuccesvolle 2005 was zijn naam voorgoed gevestigd. Aan de top komen is makkelijker dan er blijven, maar voor Luna is ook dat geen probleem. Na een daverende set op de jongste Qlimax waren lovende kritieken meer regel dan uitzondering. Dat deze vlieger in 013 ook weer opgaat staat vast!

Als er n iemand boegbeeld is van onze zuiderlijke jumpbroeders dan is dat zonder enige twijfel DJ Coone! Als resident van de immens populaire discotheek Complex en de grote Belgische evenementen Reverze en Bassleader kent zijn populariteit geen grenzen. In ons land werd zijn naam gevestigd door zijn mega-hit The Return. Echter bleef het daar niet bij want ook Gonna Cum, Love en Cracked gooien hoge ogen. Get ready to jump!

Euphoria wordt wederom geopend door DJ Leep. Hardstyle uit de jaren 2000 tot en met 2003 zal om je oren vliegen, zonder enige twijfel is Leep hierin de specialist! De vocale ondersteuning komt wederom van MC Villain. Met zijn vloeiende raps, telkens perfect getimed, weet hij iedere keer het publiek tot het uiterste op te zwepen.

Om alvast in de stemming te komen kun je nu HIER n sfeerimpressie zien van de vorige editie met onder andere een zeer exclusief optreden van de Donkey Rollers en een knallende Tatanka set. Met de beelden van de vorige editie in gedachten zijn nu alle pijlers gericht op zaterdag aanstaande. Mania Events kijkt hier niet als enige naar uit, ook Technoboy heeft er zin in!

How does it feel to be back in 013 after 1,5 year of absence and what are your memories and expectations regarding Euphoria?
Coming back to Euphoria is one of those things u hope will be happening again in your life. The first time it was amazing. This time it's gonna be unforgettable!

De tickets voor Euphoria zijn nog beperkt verkrijgbaar voor 15 euro (ex. fee). Voor tickets kun je o.a. terecht bij 013 BoxOffice, de 151 grotere postkantoren, de 100 grootste Free Record Shops, de 33 GWK kantoren, de 11 VVV kantoren of bij n van onze vaste voorverkooppunten in Noord Brabant:

Breda Tunes Ville, Haagdijk 15
Den Bosch - Trend Records, Orthenstraat 25
Eindhoven - Freaky Records, Hoogstraat 1
Eindhoven - Midtown, Hooghuisstraat 22
Tilburg - Zijne Koninklijke Hoogheid Noordstraat 86

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws