Red Zone is dead

Partyscene Redactie | 16 januari 2007
headlines

Het einde van een legendarisch tijdperk in Eindhoven en omgeving. Het fameuze drum ’n bass feest Red Zone stopt er mee. Op zaterdag 17 februari is de allerlaatste editie.

nymfoHet Red Zone collectief is in Eindhoven en omstreken een waar begrip te noemen, maar ook de rest van het land ontkwam niet aan hun drum ’n bass. Al sinds 1996 is de groep bezig met het organiseren van hoogwaardige feesten, waarmee ze zo ongeveer alle grote namen uit de internationale drum ’n bass scene wel naar hier gehaald hebben. Maar na ruim tien jaar gaat het concept Red Zone verloren en zal zaterdag 17 februari als een zwarte bladzijde de boeken in gaan.

Drijvende krachten achter Red Zone zijn residents Martyn, Nymfo en Pressure, die ruim tien jaar lang hun uiterste best gedaan hebben hun visie op drum ’n bass uit te dragen. Vele hoogtepunten hebben ze beleefd, maar nu is het genoeg. Tijd om te stoppen. De laatste editie wordt dus gegeven op zaterdag 17 februari in thuisbasis de Effenaar in Eindhoven. Dan draait het om de dj’s die de avond zo lang gedragen hebben: Martyn, Nymfo en Pressure. De drie zullen voor de laatste keer onder de noemer Red Zone hun beste platen van de afgelopen tien jaar draaien, een soort Red Zone classics. Een waardig afscheid van een grote avond.   

Ook bedroefd? Op www.redzoneheadquarters.com kun je het condoleanceregister tekenen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws