Audiovisuele clubavond maakt comeback

Partyscene Redactie | 15 januari 2007
headlines

Tot een half jaar geleden vond Seen elke maand plaats in Hotel Arena. Daar kwam echter abrupt een einde aan. Nu is de meest visuele clubavond van Amsterdam terug en wel in Paradiso als samenwerkingsverband van het welbekende Paradisoul. Vrijdag 2 februari is de kick-off.

Flyer SeenSeen is veel meer dan de gewone dansavond. Het is een audio visuele clubavond, waarbij beeld een belangrijke plaats in neemt. De DVDJ's Off The Wall (VJ Supreme Cuisine and DJ Mel) mixen de coolste videoclips op een meer dan 70 m2 projectiedoek met elkaar. Het dvdj'en is een nieuwe vorm van draaien, waarbij beelden live worden gemixt en gelijk lopen met de muziek die je hoort. Je staat letterlijk in je favoriete clips te dansen. Als de dj besluit te scratchen of te loopen, is dit niet alleen te horen in de zaal, maar ook te zien op de screens.

Muzikaal is SEEN is een mix van sounds & sights: pop, rock, dance, soul, funk, hip hop, R&B en house. Naast de heren van DVDJ's Off the Wall staan Mr Wix en Ton Trago in de grote zaal om hun eclectische muzikale uitspattingen met jou te delen. In de Bovenzaal zal de oude reggeasound klinken van het Radical HI-FI Soundsystem. Kraze en Ketema Man draaien de avond aan elkaar, met on the Mic MC Lyrical Tie.

  • SEEN
  • vrijdag 2 februari 2007
  • Paradiso, Amsterdam
  • Prijs : €10,00 (incl. lidmaatschap) v.v.k. via AUB & Postkantoor
  • DVDJ's Off the Wall, Mr. Wix, Tom Trag & MC Melody

Preview DVDJ's Off the Wall

 

Paradiso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws