Daen nog steeds vermist

Partyscene Redactie | 12 januari 2007
headlines

Van de vermiste jongen Daen Hopman is een schoen gevonden in de Haarlemse rivier het Spaarne. Er wordt rekening gehouden dat hij niet meer in leven is.
Zoektocht naar Daen
In verband met de vermissing van de 19-jarige jongen is het feest Shuffle morgenavond in de Lichtfabriek afgelast. De directie van de locatie vindt het niet gepast het feest door te laten gaan terwijl nog wordt gezocht naar de sinds de jaarwisseling vermiste Bennebroeker.

Een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten heeft de afgelopen tijd rondgevlogen in de omgeving van de Waarderpolder. Deze zoektocht leverde helaas niets op. Ook heeft de politie de randen van het water afgezocht en is er rondgevaren maar zonder resultaat. Dit weekend zal er met behulp van de reddingsbrigade weer een grote zoekactie zijn met speurhonden.

Er wordt echter rekening gehouden dat Daen Hopman niet meer in leven is. Mogelijk is de student verdronken, want. de schoen die afgelopen zondag in het Spaarne werd gevonden, is van Daen.

Er is een direct informatienummer geopend voor tips over Daen Hopman. Het telefoonnummer is 023-5126030. Op zijn profiel www.daeni.hyves.nl is meer informatie te vinden. De redactie wenst de naasten van Daen veel sterkte en hoopt uiteraard dat hij snel gevonden wordt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws