In White Rooms beste danceplaat 2006

Partyscene Redactie | 11 januari 2007
headlines

Het Duitse duo Booka Shade heeft met In White Rooms de beste danceplaat van 2006 gemaakt. Dat vinden althans zeventigduizend bezoekers van eclectro.nl.

in white rooms coverHet vinden van beste nummers van een bepaald jaar is natuurlijk allemaal een kwestie van smaak. Toch hebben ruim zeventigduizend bezoekers van de website www.eclectro.nl zich in een online verkiezing uitgesproken voor In White Rooms van Booka Shade, als beste danceplaat van 2007. Op nummer 2 staat de Digitalism remix van Fire In Cairo van The Cure en de derde plaats wordt bezet door Release van Chris Lake. De website organiseerde de online verkiezing enkele weken geleden. Bezoekers konden kiezen uit een lijst, die van tevoren door een grote groep dj’s, producers, radiomakers en journalisten was samengesteld.

Wereldwijd deden zeventigduizend danceliefhebbers de afgelopen twee weken mee aan de verkiezing. Ze konden kiezen uit een lijst van bijna tachtig platen. De bezoekers konden de tracks beluisteren en kozen vervolgens hun favoriete titel. Vanwege de hoeveelheid deelnemers lijkt de lijst een behoorlijk eerlijke afspiegeling te vormen van dancefans over de hele wereld. Aanleiding voor de stemmachine waren de persoonlijke lijstjes, waar je ieder jaar weer onder bedolven wordt. De top 15 is door dj David Star aan elkaar gemixed en kan gratis gedownload worden.

Check voor meer info en de volledige lijst www.eclectro.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws