Club K.U.D.

Partyscene Redactie | 11 januari 2007
headlines

Club K.U.D. strijkt op donderdag 18 januari neer in de Rechter in Eindhoven. Maak je op voor een nacht vol thematiek, creativiteit en natuurlijk lekkere muziek.

kudflyerClub K.U.D. is een stijlvolle avond, misschien in tegenstelling tot wat je zou denken als je de naam voor het eerst hoort. Het evenement is een platform voor jonge ondernemers, creatievellingen en iedereen die iets bijzonders en leuks doet om ‘en publique’ te laten zien wat hij of zij kan. Muziek speelt natuurlijk een cruciale rol, maar ook mode en lifestyle zijn belangrijke onderdelen.

Nieuw bij de feesten van Club K.U.D. is dat er voortaan een land centraal gesteld wordt. Voor de nieuwe editie op 18 januari blijft de organisatie dicht bij huis en staat Nederland centraal. Het thema komt door de avond heen steeds terug. Zo krijgen modezaken en ontwerpers uit Eindhoven de kans om zich tijdens het feest te presenteren. Modezaak Emotion komt een korte modeshow doen en geeft een videopresentatie van hun kleding. Daarnaast laat de vintageshop Listex uit Tilburg zien wat je tegenwoordig allemaal voor nieuwe dingen kunt doen met typische Nederlandse kleding.

Vergeet ook de muziek niet. Dj’s van dienst zijn Kriss-One en Syben Ray, die in de grote zaal een mix zullen brengen van funky, retro en soulvolle house. Flamboyant zal in het café achter de decks staan, met zijn eclectische mix van house en hiphop. Het oog wil ook wat. Er worden dan ook nog eens beelden vertoond van Nederlandse films, er is Nederlandse kunst te bewonderen en zijn er speciale Nederlandse hapjes. Zie je er niet uit? Dan kun je ook nog eens gestyled en geknipt worden.   

Check ook http://commonsenseproductions.nl/clubkud.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws