Erol Alkan trasht Trash

Partyscene Redactie | 9 januari 2007
headlines

Tien jaar lang stond de Londense dj Erol Alkan aan het roer van zijn feest Trash. Nu gooit hij het na een laatste editie in de vuilnisbak.

erol alkanRauwe synths en stuiterende beats waren het wapenfeit van Trash. Het feest vond iedere maandagavond (!) plaats in de Londense club The End, onder de bezielende leiding van resident Erol Alkan. De Londense dj en producer kon er tien jaar lang zijn creatieve ei kwijt en nodigde dj’s van hetzelfde kaliber uit om ook achter de decks plaats te nemen. Maar aan al het leuks komt een eind en dus ook aan Trash, want de dj heeft besloten zijn beroemde feest bij het grof vuil te zetten. Afgelopen maandag, 8 januari, was de laatste editie. Stoppen op het hoogtepunt heet dat toch?

"After 10 great years of being involved with Trash, I feel the time is right to seal the box and move forward,” vertelt Erol. “Trash has always been about development, and supporting the next generation of its patrons, and this is a huge gesture to show we will stay true to that. I will remain involved in the new project, inviting bands and dj's to play in the same way I have done at Trash, the difference being that due to recent production work and other projects which I have undertaken, I cannot give the time and attention to the night which a good club resident needs to give.”

Promotors hebben de kans al aangegrepen om een soortgelijke clubavond op te zetten in de nabijgelegen club Metro, aan Oxford Street. Maar bezoekers van Trash hoeven niet bang te zijn dat ze in een gat vallen, want er heeft zich alweer een nieuw feest aangekondigd in The End, op hetzelfde tijdstip. Het feest heet Durrr. Erol Alkan is niet langer de resident, omdat hij zich wil gaan concentreren op het produceren en remixen. Op de achtergrond blijft hij er wel bij betrokken.

Check voor meer info www.trashclub.co.uk.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws