Love2party ook in 2007 op zoek naar dj talent

Partyscene Redactie | 8 januari 2007
headlines

Maak kans op een draaibeurt in de Winkel van Sinkel

Al ruim een jaar lang organiseren onze collega's op djscene de Love2Party Talent Room in de Utrechtse Winkel van Sinkel. Over het afgelopen jaar kwamen er meer dan 180 demo cd's binnenrollen en kregen meer dan dertig talents de kans om zich achter de draaitafels te bewijzen. Vanwege het succes van deze talent room, gaat de zoektocht naar nieuw talent in 2007 onverminderd door.

L2PLove2Party organiseert de Talents Room in samenwerking met FCA. Organisator Cliff de L'Isle van FCA (bekend van Free Your Mind festival, Rockit Open Air en verschillende feesten in de Winkel van Sinkel) vindt het belangrijk dat ook nieuw talent de kans krijgt en werkt daarom graag mee. Anders dan normaal is het geen dj-contest in een café op dinsdagavond, maar een heuse dj gig in een echte club op de uitgaansavond bij uitstek: zaterdag. Op deze avonden krijgen jonge dj's een kans om aan het publiek te laten zien wat ze in huis hebben.

Voor 2007 staan er inmiddels al meerdere talent rooms gepland in de Winkel van Sinkel en hiervoor is Love2party dan ook op zoek naar jonge dj-honden. Ben jij degene die rap ondekt moet worden, stuur dan je demo op! Natuurlijk moet je wel een goede demo in elkaar draaien om in aanmerking te komen voor een optreden in de Talent Room. Love2Party let op de volgende dingen bij het beoordelen van je demo:

Platenkeus/muziekstijl:

  • Zijn de gekozen tracks origineel?
  • Is de mix uniek, heb je een eigen stijl?
  • Is de platenkeus logisch opgebouwd?

Mixtechniek:

  • Lange mooie mixen of vette scratches?
  • Foutloos en goede timing?

Presentatie:

  • Ziet de cd hoes er mooi uit?
  • Stel je je in je biografie netjes voor?

Wil jij kans maken op zo'n gig, kruip dan als een speer achter je draaitafels en mix een fijne demo in elkaar. Die kun je vervolgens sturen naar:

Stichting Love2Party
T.a.v. Sandeep
Postbus 25232
3001 HE Rotterdam

De eerstvolgende editie is al bekend. Op zaterdag 27 januari zullen dj's Mr Slide, Bingo Players en Hayne draaien in de Talent Room. In de grote zaal staan Benny Rodrigues, Deetron en Warren Fellow achter de draaitafels.

Love2Party

FCA Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws