Supernatural eert James Brown

Partyscene Redactie | 8 januari 2007
headlines

Make it Funky

Na de dood van James Brown op Eerste Kerstdag, de daaropvolgende uitgebreide aandacht in de dance media en de zeer mooie en kippenvel opwekkende begrafenis, is het tijd voor een tribute aan de Godfather of Soul. Supernatural, de organisatie in Nederland die al jaren de funk en soul in Nederland vertegenwoordigt, organiseert aanstaande zaterdag in de Winkel van Sinkel een James Brown Funk Memorial.

James Brown tijdens zijn laatste concert in Ahoy. Foto: Jos KottmannSupernatural staat al jaren in ons land bekend als vaandeldrager van echte funk en soul. Het wegvallen van de grootmeester is ook in Utrecht hard aangekomen. Als er iemand een grote inspiratiebron was voor de mannen van Supernatural, dan was het wel James Brown. En icoonen moeten op de juiste manier herdacht worden. Vandaar dat er, enigszins last minute, besloten is om de Winkel van Sinkel voor één avond om te toveren tot een James Brown herdenkingsfeest.

De hele avond kan je genieten van al het moois wat James in zijn leven heeft voortgebracht. Zoals Cold sweat, Say it Loud I'm black and proud, I Feel Good, Soul Brother No 1, Live at the Apollo, Funky Drummer, Make it Funky, Papa's got a brand new bag, Please Please Please, It's a man's world, Sex Machine, Good Foot, Mother popcorn, Get up offa that thing, Payback en Living in America. In de grote zaal gedraaid door frisse funk dj's als Tommy, Funky Finch en Brownie. In de kelder zijn het de Rotterdamse Funk Me-mannen Andre Dadi en Ron Wood die James Brown op gehele eigen wijze zullen eren.

James Brown Funk Memorial
Saturday the 13 th of January

Upstairs: Blaxploitation Funk Party met dj's Tommy , Brownie & Funky Finch, VJ Davideo Out of order, DJ Dooze
Downstairs: Funk me Dj's Andre Dadi & Ron woods

Winkel van Sinkel - Oudegracht 158 Utrecht
Entrée 8 euro

Supernatural

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws