Protocol returns!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Veel mensen missen de Protocol avonden, maar niet getreurd want er is goed nieuws. Protocol is terug, en hoe!

Omdat de eisen wat betreft de totale kwaliteit van feesten van vandaag hoger zijn dan in the good old days, gaat Protocol de samenwerking aan met n van Nederlands modernste en beste clubs. In Den Haag kennen ze het woord protocol maar al te goed, daar gaat nu een hele nieuwe betekenis aan gegeven worden in samenwerking met de AStA. Deze schitterende club is geheel vernieuwd en voldoet aan alle eisen van 2007. Het Funktion One soundsystem wordt gezien als het beste ter wereld, alle grote buitenlandse clubs maken er gebruik van en eindelijk is het ook in Nederland te bewonderen. Het geluid is loepzuiver en je zult echt een soundbelevenis meemaken die je stoutste dromen overtreft. Het vroeger als theater gebruikte gebouw is na de renovatie helemaal ge-update en van binnen ziet het er echt geweldig uit. Een nieuw balkon, nieuwe toiletten, nieuwe garderobes, CO2 kanonnen die de dansvloer in n keer heerlijk koel maken, een tiptop uitstraling voor een club die terug is van nooit weggeweest. Tel daarbij de sfeer van Protocol op en je hebt een combinatie die onweerstaanbaar is.

AStA komt met een geheel nieuwe programmering, waar Protocol dus ook onder valt. De eerste Protocol gaat plaatsvinden op 17 maart en de organisatie zet een lineup neer om van te smullen. Wat dacht je van de nummer n producer uit de UK, voormalig frontman van Public Domain, bass in the place London, Mark Sherry dus! In 2006 bewees hij nog altijd een wereldproducer te zijn, zijn tracks worden grijsgedraaid door o.a. Judge Jules, Tiesto, Eddie Halliwell en Bas & Ram. Mark Sherry heeft zijn stempel gedrukt op de dancemuziek van nu, releases op het wereldberoemde Riot! label en het inmiddels legendarische Detox label zorgden ervoor dat zijn muziek de hele wereld veroverde. Zijn DJ skills zijn minstens zo goed, dus dat belooft heel veel goeds!



Bas & Ram stonden aan de basis van Protocol, dus is het logisch dat The Dynamic Duo ook deze keer weer in actie komt. Met een succesvolle serie concepten hebben ze de laatste jaren bewezen geen eendagsvliegen te zijn, Bas & Ram staan altijd garant voor een goede avond uit en ambiance met een hoofdletter A.

G-Spott keert ook terug in de AStA, zijn hit Sadness was in 2006 n van de best verkopende danceplaten en hij zal ongetwijfeld ook in 2007 van zich doen spreken. Te beginnen op Protocol. Datzelfde geldt voor 4 Strings, die in het afgelopen jaar ook goede zaken deed op o.a. Dj Vu en Free Festival. Ook zij scoorden een dikke hit, Mainline wordt door kenners bestempeld als n van de betere tranceplaten uit 2006. En als we het over goede muziek hebben, kan Ron van den Beuken natuurlijk niet achter blijven. Timeless blijft zoals de titel zegt tijdloos, en zijn sets spetteren met dezelfde energie de zaal in.

Dus om kort te gaan: een geweldig aangeklede AStA, top DJs, het beste geluidssysteem dat er bestaat, en uiteraard het leukste publiek dat je je maar kunt bedenken: jullie! Daarbij krijgen de eerste 50 bezoekers ook nog een gratis CD van Bas & Ram. Laat je op zaterdag 17 maart van 23:00 tot 05:00 uur dus verrassen en verwennen in de AStA in Den Haag, Protocol is the way it should be!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws