Dubfire doet het ook alleen

Partyscene Redactie | 28 december 2006
headlines

Ali Dubfire had het even helemaal gehad om de helft van Deep Dish te zijn. In maart komt zijn eerste solo single uit en in april zijn eerste mix cd.

ali dubfireSharam, de andere helft van het succesvolle duo Deep Dish heeft solo al enkele successen gekend, waaronder zijn hit PATT (Party All The Time) en nu slaat zijn muzikale maatje Dubfire dezelfde weg in. De dj en producer heeft net de details van zijn eerste single bekend gemaakt. De track heet I Feel Speed en het is een cover van de obscure klassieker van Love and Rocktet. De plaat wordt in maart 2007 uitgebracht op Science + Technology, het nieuwe label van Dubfire.

Ook komt de dj met zijn eerste solo mix cd. Hij gaat een mix album maken voor Global Undeground en de cd wordt opgenomen in Taipei en verschijnt in april volgend jaar. Het klinkt allemaal nog wat ver weg, maar voor je er erg in hebt is het zover. In de tussentijd kun je nog wel genieten van Dubfire’s remixen. Zo heeft hij remixen van Nic Fancuilli’s Lucky Heather en van Robbie Rivera’s Float Away gemaakt, die deze maand in de winkels lagen. Verse tracks, die met kerst en oud en nieuw de dansvloeren domineren. Daarnaast gaat Dubfire een grote toernee doen door Azië. Dubfire en Sharam hebben enige tijd geleden besloten om even een pauze te nemen van alles wat met Deep Dish te maken heeft, om zich op hun solo activiteiten te kunnen richten.

Surf voor meer info naar http://www.myspace.com/djdubfire.

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws