Sneakerz concept vandaag naar het buitenland

Partyscene Redactie | 22 december 2006
headlines

In Nederland slaat het concept Sneakerz erg goed aan, wekelijks uitverkochte edities en lange rijen bij de deur. Vanavond is de tijd rijp voor een editie in het buitenland.
360 in Istanbul
De Sneakerz feestjes zijn sinds 2004 een begrip in het Nederlandse uitgaanscircuit geworden. Niet alleen in clubs als De Rechter in Eindhoven, Panama in Amsterdam en het Paard in Den Haag, maar ook het Bloemendaalse en Scheveningse strand werden aangedaan. Ook op festivals als Mystery Land, Hilversum Alive en de Tilburgse kermis kwam het circus voorbij.

Vanavond, vrijdag 20 december 2006, vindt zelfs de eerste editie plaats in het buitenland. Locatie is Venue 360 in Istanbul te Turkije, een ronde club – 360 graden – op gigantische hoogte, met panoramisch uitzicht over de metropool. Erick E, Fedde le Grand en Gelazer (Billy the Klit, William Shagspeare & Lady Bee) stappen zo gezamenlijk in het vliegtuig. Ook de Turkse dj Tekin doet mee. Als deze proef aanslaat dan zal het feestje op reguliere basis plaatsvinden in Istanbul. Er zijn zelfs geruchten over een editie in Kazachstan…

www.sneakerz.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws