Electronation Christmas Special in de Bitterzoet

Partyscene Redactie | 20 december 2006
headlines

Dit jaar viert Electronation kerst met een intiem feest in de Bitterzoet op vrijdag 22 december. En er is gelegenheid om je oudjaarsfeest op de radio te promoten!
Het wordt een dolle boel!
De avond is van 22.00 tot 04.00, met optredens van Electronation residents Pablo Lamberti, Generik, Groove Addicts, Dax vs. Clockwork, Terry Toner en Mason. Allen hebben een bewogen jaar achter de rug op hun eigen manier, door hun vele optredens, eigen feesten en releases, en komen voor het laatst in 2006 bij elkaar tijdens Electronation om dit jaar warm en vrolijk af te sluiten.

Gedurende de avond zal de Electronation Radioshow worden opgenomen vanaf dit feest, met alle dj sets, maar ook vele interviews met artiesten en publiek. Deze opname zal uitgezonden worden op Kink FM zaterdag 30 december van 19.00 tot 24.00. Ook zal er in de radioshow gelegenheid zijn voor iedereen om zijn/haar oud & nieuw feest te promoten, dus kom langs en grijp de microfoon als je een (groot of klein) feest geeft!Voor gastenlijst verzoeken kan je mailen naar guestlist@electronation.nl

www.electronation.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws