Poema & Magnetronik NYE 2006 - 2007

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het illustere Krause Duo stond al eerder op Magnetronik, en neemt nu vriendelijke vrienden Mathias Kaden en Marek Hemmann mee. Dansbaar as hell, funky to the bone. Knallen met de gasten uit Jena!

Het Krause Duo speelde de Poema meer dan een jaar geleden al eens helemaal plat, en mag nu op herhaling. Deze twee gezelligheidsdieren pur sang staan bekend om hun aanstekelijke sets waarin ze niet schuwen het publiek te trakteren op jazz, reggae, houseplaten uit grootmoeders tijd en een flinke dosis humor. Samen met de Wighnomy Brothers runnen ze de labels Musik Krause en Freude am Tanzen, waar ook Kaden & Hemmann hun plaatjes op uitbrengen.


Krause Duo...

Mathias Kaden is een publieks DJ van de bovenste plank. Gezegend met een hoeveelheid charisma waar zelfs James Dean jaloers op zou zijn, bespeelt hij op dit moment de decks van alle grote clubs van Berlijn, tot Parijs, tot Istanbul and back. Kaden is n van de meest gevraagde DJs van Duitsland, en daar is een reden voor!

Nog meer voedsel voor de trommelvliezen: Marek Hemmann. Pas 27 jaar oud, maar met een indrukwekkende lijst aan releases en remixes op labels als Raummusik, Traum en Sender. Deze avond live on stage: crispy minimale techno en digitale funk waar zelfs je opa U tegen zegt!

Back by popular demand: Jason & the Argonauts live. De Backstreet Boys van het Nederlandse technolandschap blijven zichzelf verbeteren en overstijgen. Funky vierkwartsmaten, freaky vocals en een spannende performance vormen de ingredinten voor een liveshow waar zelfs de Tweede Kamer nog ls op gaat. De eerste tracks van de Argonauten zijn inmiddels op heus vinyl te vinden, en dat mag gevierd worden on stage in de Poema.

Ook voor Wesdex lopen de zaken als gesmeerd. In het afgelopen half jaar zag hij clubs als 11, Studio 80 en de NDSM vanachter de draaitafels. Wesdex in een notendop: pure vriendelijkheid en housey plaatjes waar je muzikale hart spontaan een sprongetje van maakt. Dee-jay Wesdex, voor al uw feesten en partijen!

Kaarten voor deze avond kosten 15 euro in de voorverkoop via www.clubpoema.nl. Per transactie wordt slechts een kleine fee van 1,67 euro gerekend. Koop je dus 10 kaarten, dan betaal je maar 17 cent administratiefee per kaartje!

Omdat het openbaar vervoer op oudejaarsdag maar tot ongeveer 20.30 uur rijdt, openen de deuren van de Poema zich al vroeg. Van 21.00 tot 23.00 is er de mogelijkheid gratis (!) een vorkje mee te prikken aan het lopend buffet in de Poema! Het laatste plaatje wordt op zn vroegst om 8 uur s ochtends gelegd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws