Fedde doet Robbie

Partyscene Redactie | 19 december 2006
headlines

Fedde le Grand incasseert opnieuw een succes van zijn klapper Put Your Hands Up For Detroit. De dj gaat nu Robbie Williams remixen. Waar een megahit al niet toe kan leiden.

fedde le grandRobbie Williams heeft, net als bijvoorbeeld Madonna, ook al doorgekregen dat dance toch wel een gebied is waar hij best wel voet aan de grond zou willen hebben. Eerder liet de popster Soulwax al een electro remix maken voor een van zijn nummers, namelijk Lovelight en ook producers als Kurd ‘The Rub’ Maverick en Soul Mekanik namen hem al onder handen. Maar hij heeft het nog nooit gedaan met een Nederlandse dj.

Vandaag werd officieel bevestigd dat Fedde le Grand een remix gaat maken van Bongo Bong / Je ne t’aime plus, de nieuwe single van Robbie Williams, afkomstig van diens laatste album Rudebox, waarop de zanger ook al met dance flirt. Het is nog niet bekend wanneer de track en dus de remix van Fedde, uitkomt, maar dat zal naar verwachting niet langer dan een paar weken duren. De Detroitse hiphopcrew D12 ging ook al aan de haal met de dj en maakte een remake van Put Your Hands Up For Detroit, die in januari of februari uitkomt. Fedde gaat vanaf mei 2007 ook door Amerika touren.    

Check voor meer info www.feddelegrand.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws