Housen in de sneeuw

Partyscene Redactie | 18 december 2006
headlines

Housen tijdens je wintersportvakantie. Tot een paar jaar geleden een ondenkbare combinatie, maar tegenwoordig al bijna een vitaal onderdeel van je skivakantie. Allereerst waren er de grotere events als Snowbombing, Airtime en Rave on Snow,maar vanaf dit jaar kan je in Val Thorens elke week de sneeuwvlokken van je schouders afhousen op de beats van alle grote Nederlandse dj’s.

Elke dinsdag swingen in Val ThorensVanaf dinsdag 9 januari begint de Nederlandse organisatie the Footclub, bekend van concepten als Latin Lovers en Know Your Classics, met een vaste clubavond op dinsdag (want tijdens je vakantie is het elke dag zaterdag) in Malaysia in Val Thorens. Malaysia is één van de grootste clubs in de regio en biedt plaats aan duizend man. Val Thorens is al jaren een geliefde bestemming voor mensen die tijdens hun vakantie graag willen feesten en dit jaar kan dat dus op wekelijkse basis.

Nadat de dj’s in het weekend de clubs in ons kikkerlandje op stelten hebben gezet, reizen ze af naar Frankrijk om aldaar lekker verder te gaan. Onder leiding van Chris Rox zullen er elke week minimaal twee Nederlandse dj’s afreizen om de Fransen een Nederlands houselesje te leren. In januari zijn dat onder andere Benny Rodrigues, Lucien Foort, Ricky Rivaro, Brian S, Baggi Begovic en good old 2 O’Clock Ron. Dus ben je van de winter in de buurt van Val Thorens, dan kan je The Footclub vast in je agenda pennen.

Dinsdag 9 januari

Lucien Foort, 2 O’Clock Ron, Chris Rox & MC Roga

Dinsdag 16 januari

Benny Rodrigues, Baggi Begovic, Chris Rox & MC Lady Bee

Dinsdag 23 januari

Lucien Foort, Ricky Rivaro, Chris Rox & MC Roga

Dinsdag 30 januari

D-Rashid, Benny Rodrigues, Chris Rox & MC Roga

www.footclub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws