Soixante Neuf

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze keer niet op de laatste zaterdag, maar op de vierde zaterdag van de maand! Onder het motto "aardbeien in je mond, schudden met die heupen en die kont, is er niemand die jou iets maakt!

De Sinners is wederom de locatie waar het feest tussen 23:00-05:00u losbarst!
Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek: SOULFUL HOUSE, ECLECTISCH, SALSA, SWINGBEAT, CLASSICS, DANCE (CLASSICS), OLD SKOOL, NEW SKOOL, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Geen zin in een massale avond, maar gewoon een lekker intiem feestje met een vleugje ouderwetse gezelligheid.

Op 23 december hebben we een extra traktatie voor de fijnproevers van muziek! Niemand minder dan Benjamin Brown zal zijn debuut maken op Soixante Neuf en jullie muzikaal naar (meerdere) hoogtepunten brengen.

Benjamin Brown, de ongekroonde koning van de eclectische Latinhouse, heeft een indrukwekkend CV opgebouwd. In Nederland heeft hij in vrijwel alle grote, gerenommeerde clubs als de Escape, The Powerzone, Panama etc gedraaid en is hij ook een vaste waarde op grote evenementen en festivals.



Op deze avond staat hij er niet alleen voor. Het Soixante Neuf Deejay Team wordt versterkt met: Moska, Marvelous K, Gilton Franklin, Mea Culpa, Royalistic, Lucky Charmes, Spark, Way. De vocals worden verzogd door: Urfine & Rodney Music.
Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! "Hipperdehippe" VIP area's met dure flessen doen we niet aan, wel hebben we leuke verjaardags- & groepsarrangementen. Voor details: [email]info@soixante-neuf.nl[/email] (Het eerste drankje is van ons. ;-)

Voor de dames hebben we ook een aparte gastenlijst: Wil jij samen met een groep vriendinnen niet zo lang in de rij wachten, geef je dan vr donderdag 23 december op voor onze "Ladies-First-Guestlist" d.m.v. een mailtje naar [email]info@soixante-neuf.nl[/email]

LINE-UP: Benjamin Browm, Moska, Marvelous K, Gilton Franklin, Mea Culpa, Royalistic, Lucky Charmes, Spark, Way Vocals by; Urfine & Rodney Music

Hosted by: RJB Crew
Zaterdag 23 december / SINNERS, Wagenstraat 3-7/ 2300u-0500u / Entree 12,00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws