Discothque

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Uiteraard in haar vaste thuisbasis de Cruise Terminal, die nog altijd bekend staat als n van de mooiste partylocaties van Nederland.

Als op 31 december om elf uur de deuren open gaan, staan er weer drie prachtig gedecoreerde zalen te wachten om de bezoekers vanaf het allereerste moment mee op reis te nemen naar het jaar 2007. Behalve de locatie en de decoratie is ook de line-up van topniveau; alle djs en artiesten staan garant voor een lange hete nacht vol topvermaak.

Le Club is ook ditmaal de grootste zaal in de Cruise Terminal Rotterdam. Onder begeleiding van MC Nova zullen achtereenvolgens D-Rashid, Mike van Loon, Ramon en Jeroenski de main room van begin tot eind volledig op zijn kop zetten. Natuurlijk zorgt Discothque ook op deze avond voor de hoogste kwaliteit licht en geluid in Le Club.La Chambre Rouge; een nachtclub van hoog niveau waar slechts de allerbeste djs en mcs optreden in een decor waar de warmte, intimiteit en liefde vanaf spat. Wie van stevigere beats houdt is hier aan het juiste adres want Discothque presenteert twee djs die beide van wanten weten; Ramon en Miss Monica. Aangevuld met MC Miss Bunty zal het uiterste van de bezoeker gevergd worden. Miss Monica is exclusief geboekt door Discothque en is op deze speciale nacht alleen in de Cruise Terminal te horen;
4 uur lang!

La Salle Eclectique is de naam van de zaal die op andere dagen bekend staat als Club Rotterdam. Deze oudejaarsnacht is La Salle Eclectique het domein van drie van de allerbeste eclectic djs van Nederland; Irwan, Rockid en Original zullen er een ongekend euforisch spektakel van maken. Een line-up 31 december waardig.

Wil je dit spektakel niet missen? Surf dan snel voor meer informatie, de voorverkoopadressen en veel fotos van de vorige edities naar www.discotheque.nu

Au revoir et a bientt a Discothque!

Discothque
Datum : Zondag 31 december
Tijd : 23.00 06.00 u.
Website : www.discotheque.nu
Informatie : [email]info@discotheque.nu[/email]

Presale : 40,00
Deur : 50,00

Locatie: Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam

DJs & Artiesten:
Miss Monica [4hr set]
D-Rashid
Mike van Loon
Ramon
Jeroenski
Irwan
Original
Rockid
MC Nova
MC Miss Bunty

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws