Breda, laat je horen voor Zany!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Mezz ontvangt die avond tijdens 2DAYSOFHARD drie toppers uit de Nederlandse hardstyle- en jumpscene. Eindelijk gerechtigheid voor de Bredase liefhebbers van hardstyle en jump!

Al lange tijd wordt er veel geklaagd in Breda over het feit dat het ontbreekt aan kwalitatieve feesten op het gebied van hardstyle en jump. Het is een feit dat er maar sporadisch wat wordt georganiseerd. Grote namen worden nauwelijks geboekt en daardoor moeten de echte liefhebbers vaak naar de Randstad om hun helden te zien en horen draaien. In de Kerstvakantie komt hier een einde aan, als 2DAYSOFHARD naar Breda komt! Opener van de avond is lokale held Tonass. Daarna is het de beurt aan de regionaal zeer actieve Franky Dux. Afsluiter is niemand minder dan Zany: hardstylegigant van het eerste uur!

Op dag een van 2DAYSOFHARD presenteren we je Patrick Heeren, beter bekend als Tonass, die als hardhouse- en hardstyle dj flink aan de weg aan het timmeren is. Hij is opener van 2DAYSOFHARD en zal de Mezz vanaf de eerste minuut op zijn grondvesten doen schudden! Daarna is het de beurt aan Franky Dux. In de regio hij inmiddels niet weg te denken uit de line ups van vele grote en kleinere feesten. Vandaar aan hem de eer om het roer van Tonass over te nemen. Als derde dj van de avond staat Zany op het programma. Aan de nummer 1 van de Nederlandse hardtsylescene hoeven we geen woorden vuil te maken: het wordt gegarandeerd knallen die laatste uurtjes van 2DAYSOFHARD! De Mezz is deze avond van alle gemakken voorzien, met state-of-the-art geluid, spetterende visuals en alles wat een kwalitatief hardstyle- en jumpfeest nodig heeft.



Om Breda tegemoet te komen wordt een dag later, op donderdag 28 december, dag twee van 2DAYSOFHARD georagniseerd. Dit keer in Theater de Avenue. Headliner is hier Technoboy, de Itialiaan die weet hoe het moet! Hierover binnenkort meer nieuws. Wil je naar beide feesten, dan hebben we een speciale actie voor je! Het is namelijk mogelijk een passe-partout aan te schaffen voor beide dagen, waarmee je voor twintig euro twee dagen lang kunt knallen!

2DAYSOFHARD - day 1 wordt gehouden op woensdag 27 december aanstaande, van 21.00 tot 02.00 uur in de Mezz in Breda. Prijs aan de deur is 15 euro. In de voorverkoop kosten kaarten 12,50. Voorverkoop vindt plaats bij Mezz , Subway Breda, Britain, Tunes Ville, Subway Oosterhout en Music Store Etten-Leur. Wil je twee dagen knallen, koop dan een pass-partout voor twintig euro bij een van de voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws