Last Christmas, the remix

Partyscene Redactie | 18 december 2006
headlines

Don Diablo remixt Wham!-klassieker

Vorig jaar hadden we ‘HoHoHo’ van Katja ft. De Jeugd van Tegenwoordig als hippe Kerstsingle, dit jaar moeten we het doen met een Don Diablo-remix van Wham’s Kerstklassieker ‘Last Christmas’.

Bekijk de hilarische video van Last Christmas, the remixToegeven: er zit iets meer swing in de remixversie van Wham’s ‘Last Christmas’, maar meer dan een paar extra beats en special effects heeft Don Diablo niet toegevoegd. De videoclip daarentegen is wel helemaal gepimpt. Daar hebben MTV’s ‘Brand New Stars’ voor gezorgd. Oftewel: Brace en de Jeugd van Tegenwoordig en Dikke Dennis, Elize en MTV's eigen Dennis Weening.

Met een knipoog naar de originele video met George Michael en Andrew Ridgeley in de hoofdrol, vieren MTV-presentatoren Otto Jan en Dennis samen met hun vriendinnen en vrienden kerst in een bungalow. Er wordt gelachen, gegeten, geknuffeld, geknokt, geskied, gedronken en gestoeid in de sneeuw. Kerst zoals Kerst hoort te zijn? Oordeel zelf en bekijk de clip. Niet goed genoeg? Dan is er nog altijd het origineel.

Don Diablo

MTV

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws