Chemical Brothers naar Amsterdam

Partyscene Redactie | 14 december 2006
headlines

De Chemical Brothers hebben hier altijd al een potje kunnen breken. Op 29 juni komen de twee hun blockrockin’ beats weer brengen in de hoofdstedelijke HMH.

Tom Rowlands en Ed Simons werken op dit moment druk aan een nieuw album. Dat moet naar verwachting in het voorjaar van 2007 uitkomen. De nieuwe plaat wordt de opvolger van Push The Button, dat in januari vorig jaar verscheen. Daarop onder meer de grote hit Galvanize, dat in de Nederlandse hitlijsten een plaats behaalde in de top 10. Het is nog niet bekend welke kant het album opgaat.

chemical brothers

De Chemical Brothers treden in navolging van de release van het nieuwe album op vrijdag 29 juni 2007 op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag (16 december) al. De chemische broers stonden voor het laatst in februari vorig jaar in de Bijlmer bierhal en toen was het uitverkocht. Wie er dus in juni opnieuw bij wil zijn, doet er goed aan op tijd kaarten te kopen. Tom en Ed schreven in 1995 geschiedenis met hun invloedrijke debuutalbum Exit Planet Dust, met daarop een uiterst toegankelijke mix van dance, bigbeats, hiphop en rock. Het duo was een van de eerste groepen die dance naar een breder publiek wist te brengen. Kaarten voor het optreden van de Chemical Brothers kosten 32 euro ex servicekosten en de show begint om 20.00 uur.

Kom alvast even in de stemming:

Meer info vind je op www.chemicalbrothers.com.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws