Go remixwedstrijd

Partyscene Redactie | 14 december 2006
headlines

Onlangs zette Trentemøller al de toon met zijn remix van Go van Moby en nu staat het iedereen vrij om een remix van het nummer te maken. Als onderdeel van de wedstrijd die Moby heeft uitgeschreven tenminste.

mobyIn het interview op Partyscene gaf de kleine kale man al aan dat hij voor Go geinspireerd werd door het thema van de televisieserie Twin Peaks. Het nummer was oorspronkelijk bedoeld als b-kant, maar werd onbedoeld de grootste hit van de producer. Het rave anthem is al enkele keren geremixed en nu mag ook het publiek zich aan het nummer wagen. Samen met de download portal Beatport heeft Moby een remixwedstrijd opgezet, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Wie zichzelf niet op kosten will jagen kan op Beatport gratis twee geluiden downloaden, namelijk de Main synth en de baslijn. Voor wie zich helemaal will uitleven is er een heel pakket te downloaden, met daarin onder meer de pianomelodie, de breakbeats en vocalen. Dat kost je dan wel vijf euro. Het prijzenpakket is niet mis. De winnaar krijgt een prijzenpakket ter waarde van 4647.29 dollar, met daarin veel soft- en hardware en een bon van 100 euro te besteden op Beatport. De winnende remix wordt digitaal uitgebracht op Beatport. Je kunt je remix insturen tot 31 januari 2007. Uploaden doe je hier. Daar vind je ook alle spelregels etc. 

Surf naar www.beatport.com om de stems op te halen. Succes.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws