Versch

Partyscene Redactie | 14 december 2006
headlines

De tweede editie van Versch op zaterdag 16 december is een bijzondere. Een avond vol audiovisuele prikkelingen en stijlvolle elektronische muziek, met draadloze koptelefoons.

verschVersch is een avond waarbij het publiek op allerlei manieren geprikkeld wordt en ook

gevraagd wordt zelf mee te doen. Maak je borst maar nat, want een avondje Versch begint ook lekker vroeg. Om 20.30 uur wordt zaterdag de aftrap gegeven met een film. Het is de première voorstelling van Fear_lab, waar live film gemaakt wordt. Het publiek krijgt hoofdtelefoons op om de stemmen en geluidseffecten te kunnen horen. Dat wordt ondersteund door de installatie ICW (Interactive Light Wall) van Magdatt design i.s.m. Beamsystems. De indrukwekkende installatie is opgebouwd uit led tegels en maakt van elke menselijke beweging een muur van licht.

Eerste dj van dienst is Ard Bit, die zijn downtempo beats, atmosferische soundscapes en een gezonde dosis melancholie voor de ultieme soundtrack van Versch zal zorgen. Dan wordt het roer overgenomen door DJ Tundra, die een live set brengt van deephouse, melodieuze techno en "glitchy" electro. Hij zal ondersteund worden door VJ collectief Résistance électronique. De avond wordt afgesloten door het kersversche DJ/VJ/DVJ collectief HOBBYDELUXE, een nieuw DDVJ collectief van dj Markiss (FCK), dj Toni Little (quick & brite) en vj Mike.tv (quick & brite). Tussendoor zwerft resident dj Steijn.

Versch

Zaterdag 16 december van 20.30 tot 05.00 uur

Sugar Factory, Amsterdam

Meer info vind je op www.versch.org.      

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws