Problemen voor Awakenings oudjaar

Partyscene Redactie | 13 december 2006
headlines

Stadsdeelvoorzitter Rob Post van Amsterdam noord heeft zojuist besloten om de vergunning voor de Awakenings Newyears Special in de NDSM niet te verlenen.
Awakenings
De voornaamste reden is het gebrek aan politie-inzet, maar al ruim een jaar geleden is door de beheerder van de NDSM aangegeven dat er een groot feest zou worden gegeven. In maart is al kenbaar gemaakt dat het een Awakenings Newyears Special zou worden. Er was dus voldoende tijd om eventuele politie-inzet te kunnen garanderen.

Daarnaast is er vlakbij het feest in de NDSM een ander feest, Dracul, waar geen problemen zijn met de vergunning. Dit wordt gehouden op twee boten in Noord, de Ocean Diva en de Ameland, plus een tent. Dit lijkt dus op willekeur volgens organisator Rocco Veenboer. Of de recente scherpe drugscontrolen in de Gashouder er iets mee te maken hebben is onduidelijk.

Er is direct een verzoek gedaan voor een spoedzitting bij de bestuursrechter en er wordt uiteraard gehoopt op een snelle en positieve uitspraak zodat het feest gewoon kan doorgaan.

www.awakenings.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws