Dansen in kerstsfeer voor de Orang Oetan

Partyscene Redactie | 13 december 2006
headlines

Dinsdag 26 december is er een Dinner & Dance feest in Hotel Arena ten bate van de Orang Oetan. Een mooie combinatie dus zo met kerst: feesten voor het goede doel!

Vele bekende dj’s, zoals Brian S, Marnix, Laidback Luke, Raymundo, Robert Feelgood en mc Lex Empress zullen geheel belangeloos hun kunsten vertonen achter de draaitafels om er een onvergetelijke tweede kerstavond van te maken.
Save Me
Tijdens deze speciale avond zal ook de lancering zijn van de Monkey Business kalender waaraan onder andere is meegewerkt door Chris Zegers, Wendy van Dijk, Katja Schuurman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Vivienne van den Assem. Het eerste exemplaar zal tijdens deze avond op feestelijke wijze worden overhandigd.

Monkey Business maakt met deze Save Me evenementen jongeren bewust van de ernstige situatie van de bedreigde Orang Oetan en het verdwijnen van de tropische regenwouden. Niet op een belerende toon of saaie manier, maar Monkey Business bewijst al 3 jaar dat feel good & do good erg goed samen gaan. Op top locaties als Hotel Arena, Panama, Blijburg, Westergasterrein, Woodstock, Jimmy Woo, Ocean Diva en zelfs het Van Gogh Museum, heeft Monkey Business succesvolle feesten neergezet.

Dinner & Dance kaarten doen 50,- (incl.wijn) en zijn verkrijgbaar bij Hotel Arena in Amsterdam, kledingwinkel Zoë in Haarlem, en bij G.nius Records in Rotterdam. Kaartjes voor alleen het feest kosten 15,- in de voorverkoop en 17,- aan de deur, en zijn te koop bij:

  • Amsterdam: Hotel Arena, Kitsch, Concerto, Nukuniva
  • Rotterdam: G.nius Records
  • Haarlem: Zoe, Trancentral


Voor meer info check www.saveme.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws