Gregor Salto @ Club UIT

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Gregor Salto begon op zn 8e met het volgen van klassieke pianolessen. Rond zijn 15e raakte hij helemaal in de ban van de housemuziek die toen opkwam en hij besloot dat hij house wilde gaan maken.

Samen met een vriendje won hij een talentbeurs van zijn middelbare school en daarbij spaarden ze genoeg geld bij elkaar om samen een piepklein studiootje te kopen. Zijn eerste plaat onder de naam Gregor kwam uit op zijn 18e. Vanaf daar zou hij meerdere house producties alleen en met anderen maken.


Gregor Salto...

Maar er is meer dan alleen house en daarom startte Gregor zijn eigen label G-REX. De stijl van G-REX noemt hij SoLaJA wat staat voor een mix van SOul, LAtin en JAzz met een modern sausje.

Het album wordt wereldwijd verspreid via Caf del Mar, en de reacties van de vele internationale downtempo en rare-groove djs die het album draaien zijn overweldigend.

Met het stichtten van zijn label bedacht Gregor dat aangezien er zoveel meer Gregors rondlopen hij wel een achternaam kon gebruiken. Daarom koos hij voor Salto, wat in het Latijn Ik dans betekent.

Gregor Salto zal samen met residents Eddy de la Cruz en Joey Suki de muziek verzorgen op deze speciale avond bij Club UIT.

Entree 5,=

Club UIT
Heuvel 18
5038CN Tilburg
Tel: 013-5355599
Fax: 013 5356637

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws