Blue Monday fanclub

Partyscene Redactie | 12 december 2006
headlines

New Order is van grote invloed geweest op de elektronische dance muziek en was een spil in de ontwikkeling van de house. Hun hit Blue Monday is de best verkochte 12” Inch aller tijden. Join nu the club.

blue monday ownerNew Order bracht in 1983 de eerste single uit: Blue Monday. Het nummer was met een lengte van 7 minuten veel te lang voor die tijd, maar dat maakte de Britse groep niet uit. Het was namelijk bedoeld voor de dansvloer en niet voor de radio. Bovendien kon je het nummer alleen op 12” Inch krijgen, met een hoes die leek op een grote floppydisk. De plaat is tot op de dag van vandaag de best verkochte 12” Inch en blijft mensen intrigeren.

Niet voor niets is begin vorig jaar een speciale club opgericht, waar bezitters van deze zwarte schijf zichzelf kunnen registreren. De Blue Monday Owners Club gaat als een speer en heeft nu weer een aantal flyers verspreid om mensen die een 12” Inch van het nummer bezitten op te roepen zich ook te registreren. Het is heel eenvoudig. Maak een foto van jezelf met het vinyl van Blue Monday en kom bij de club. “It's not too late to join Blue Monday Owners Club. Search hard for a copy at car boot sales, or in charity shops, and get in touch,“laat initiatiefnemer Spencer Graham weten. En zeg nou zelf, welk nummer heeft nou een eigen fanclub?  

Check hier de clip van Blue Monday:

Meer info vind je op www.bluemondayownersclub.com. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws