Dynasty

Partyscene Redactie | 11 december 2006
headlines

Was jij in de jaren 80 ook niet weg te slaan wanneer Dynasty op TV was? Goed nieuws voor je, want Radio Veronica lanceert, in samenwerking met Loveland, een nieuw concept: DYNASTY, ‘The 80’s & Beyond’, geïnspireerd op de gelijknamige populaire soap uit de jaren 80.  Met Oud en Nieuw is de primeur in Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

 

dynastyHet vijfsterren Hotel wordt met Oud en Nieuw omgetoverd tot een Dynasty sprookje, waar alle geliefde hits uit de jaren 80 en 90, variërend van houseclassics tot  top-40 discomuziek voorbij zullen komen. In de Grand Ballroom zullen naast de Radio Veronica dj’s DJ Sven en DJ Silverius ook Alex van Oostrom en Rob Boskamp zorgen voor uren vol mooie herinneringen aan ‘the good old days’.

Speciale gast van deze avond is SNAP! Featuring Turbo B. Deze formatie was in de eerste helft van de jaren 90’ niet weg te slaan uit de top 40. Ze waren de eerste artiesten in de geschiedenis die met hun eerste elf hits in de top 10 kwamen. Twee daarvan stonden op nummer 1. Dat waren 'The Power' en 'Rhythm Is A Dancer'. Deze en alle andere bekende tophits, zullen door rapper Turbo B, zangeres en danseressen in een wervelende live show worden neergezet.

In de Wintergarden trakteren dj’s Dimitri, Alvredo en Sander Hucke het publiek op de bekende danskrakers uit de gloriedagen van de nachtclubs RoXY en iT.

Om de bezoekers het ultieme Dynasty gevoel te geven worden kosten noch moeite gespaard. Al bij de entree wordt men verwelkomd met het beste wat glitter & glamour te bieden heeft. De zalen worden majestueuze vertrekken, waarbij tot in het kleinste detail wordt gelet op de aankleding. Je zult je wanen in de wereld die Dynasty heet! In 2007 staan nog vier edities van Dynasty op de planning, dus houd www.dynasty.nl goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Algemene informatie dynasty

  • Datum: 31 december 2006
  • Feest: Dynasty ‘The 80’s and Beyond’
  • Locatie: Hotel Krasnapolsky, Dam 9, Amsterdam
  • Tijd : 21.00 – 05.00 uur
  • Prijs : € 55,- (ex fee)
  • Voorverkoopadressen Nederland: Alle TicketBox verkooppunten
  • Voorverkoop online: www.dynasty.nl, :www.ticketbox.nl, www.topticketline.nl of bel 0900-300500 (€0,45 ct p/m)



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws