Roger Sanchez in Amsterdam met oud&nieuw

Partyscene Redactie | 7 december 2006
headlines

De Amsterdamse organisatie Loveland haalt Roger Sanchez met oud & nieuw naar Nederland. Het is de eerste keer dat “the S-man” tijdens de jaarwisseling in ons land te bewonderen is. Loveland heeft een traditie hoog te houden met indrukkwekkende events tijdens de jaarwisseling. Daar waar voorgaande jaren unieke locaties als Krasnapolsky, Beurs van Berlage en Park Plaza dienst deden als accommodatie, vormt ditmaal de Gashouder het décor om 2007 in te gaan.

brandnewyear“A brand new year” start om 21.00 en gaat door tot in de vroege uurtjes (07.00), zodat je gegarandeerd nieuwjaarsdag moet bijkomen van (te)veel drank, oliebollen, dance en plezier. Naast Roger Sanchez zijn Marnix (dj/oprichter Loveland), Joey Negro (UK) en Roog van de partij. Partyscene.nl zet de belangrijkste feiten per dj op een rijtje voor je:

 

Marnix
Dj/producer Marnix is niet alleen de oprichter van Loveland, maar timmert ook hard aan de weg in zijn eigen studio. Een aantal succesvolle producties zoals de internationale clubhit ‘Time to get funky’ waren het resultaat. Als dj is Marnix met zijn eigen stijl direct te herkennen en zorgt hij voor een perfecte sfeer.

Roog
Rogier van Bueren zoals hij door het leven gaat, is een alom gerespecteerd dj en producer. Met zijn professionaliteit, uitstraling en groovy sound heeft hij een grote achterban opgebouwd.

Joey Negro (UK)
De Engelsman Dave Lee maakte Disco weer cool toen iedereen zei dat het ten dode was opgeschreven. Vandaag de dag duikt deze topman uit de internationale dj scene de studio in met megasterren voor het produceren van hit na hit. Momenteel maakt niemand minder dan Robbie Williams gebruik van zijn talent. Al eerder stond de Engelsman op het Loveland Festival afgelopen zomer.

Roger Sanchez (USA)
Als klap op de vuurpijl presenteert Loveland met trots één van ‘s werelds grootste dj’s aller tijden. Roger Sanchez ontstijgt de dance scene volledig en heeft als enige dj een Grammy Award op zijn naam staan. S-Man, zoals de Amerikaan ook wel wordt genoemd, bestormt om de zoveel tijd de internationale hitlijsten en is mede om die reden immens populair.

rs

Naast top dj’s worden de bezoekers getrakteerd op een prachtig decor, vuurwerk, special effects en een indrukwekkende lichtshow. Loveland heeft een speciale verrassing voor de feestgangers die voor 23.00 binnen zijn. Nieuwsgierig? Houd www.loveland.nl goed in de gaten voor een tipje van de sluier.

Info & kaartverkoop

  • Feest: A Brand New Year
  • Organisatie: Loveland Events
  • Locatie: Gashouder, Haarlemmerweg 8-10, Amsterdam
  • Datum : 31 december 2006
  • Tijd: 21:00 – 07:00 uur
  • Prijs: € 60,- (ex fee)

Voorverkoop adressen

Nederland:

  • Alle TicketBox voorverkoopadressen

Amsterdam:

  • Spoiled, Leidsestraat 27
  • Outland Records, Zeedijk 22
  • Restaurant Kitsch, Utrechtsestraat 42

Haarlem                               

  • Zoë Fashion, Kleine Houtstraat 7

Online                                              

V.I.P.!
Wil jij met je vrienden deze avond geheel in stijl beleven, dan geeft Loveland je voor deze keer de kans om een VIP tafel te bemachtigen. Een tafel voor 6 personen is voorzien van een aantal flessen sterke drank, champagne, hapjes en andere heerlijkheden en is alleen te bestellen via info@loveland.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws