Komende zaterdag Los!

Partyscene Redactie | 6 december 2006
headlines

Net als vorig jaar komt Soulmax dit jaar terug met een spetterende december editie, op zaterdag 9 december in het Haagse Paard!
Los!
Zie deze editie maar alvast als een voorproef op wat er 31 december staat te gebeuren: The LOS New Years editie op de renbaan van Duindigt te Wassenaar.

Op het podium staat een heel rijtje artiesten die hun sporen al lang verdiend hebben en weten hoe je een zaal helemaal LOS moet laten gaan. Wat dacht je van achtereenvolgens Victor Coral, Fetish Verdi, Laidback Luke, Roog, Soulfonic Source, MC Vika Kova en op de percussie Norman Soares. Daarnaast is de zaal weer prachtig aangekleed, en zijn er spectaculaire visuals en acts te zien. Kortom, alweer een top avond om volop te genieten in één van Nederlands populairste clubs.

Ook de kleine zaal zal uit zijn voegen knallen door het steeds populairder wordende duo Soulfonic Source. Deze avond bundelen deze twee artiesten weer hun krachten om het publiek een absolute topavond te bezorgen!

Uit ervaring verwacht Soulmax dat dit feest in de voorverkoop zal uitverkopen. Voor maar € 10,- kun je je ticket online bestellen of hem halen aan de dagkassa van het Paard Van Troje.Bij het Paard zijn de tickets zonder fee.

Meer info via www.paard.nl

Roog @ Las Palmas

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws