Cocoon Rotterdam featuring Sven Vth and Friends

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Om het jaar op een verantwoord knallende manier af te sluiten heeft Sound Architecture in samenwerking met Cocoon Sven Vth uitgenodigd om net voor Kerst en Oud & Nieuw het afgelopen jaar uit te luiden. Voor de vijfde keer is het Sound Architecture gelukt om n van de populairste djs ter wereld uit te nodigen voor een weergaloze set zoals alleen Sven Vth dat kan. Cocoon organiseert in samenwerking met de Rotterdamse organisatie een serie Cocoon evenementen in de Maasstad waarvan dit de tweede is uit een serie met dit keer dus de Cocoon Keizer zelf.

Zijn inmiddels beruchte mix-serie the Sound of heeft inmiddels zijn 7de release achter de rug en wordt nog steeds bejubeld als toonaangevende mix-cd.
Eigenlijk behoeft dhr. Vth geen verdere introductie want de man heeft een bijna legendarische status verkregen na al die jaren in het dance-circuit. Alle grote feesten zijn door hem bezocht en helemaal los gegaan op zijn sounds. Daarom mogen wij ook wel met gepaste trots vermelden dat de Duitse Godfather van techno wederom naar Nederland komt voor een samenwerking met Sound Architecture.

Naast Sven Vth hebben wij nog iemand uit de Cocoon-stal voor de avond geboekt. Niemand minder dan Andr Galluzzi zal samen met Sven Vth ervoor zorgen dat dit een feestje wordt wat niet snel vergeten zal worden. Ook Andr Galluzzi staat bekend om zijn monstersets die tot laat in de morgen/middag kunnen duren. Zijn eigen mix van electro/techno en minimal is befaamd en mist zijn uitwerking niet. En met residenties in de Cocoon Club in Frankfurt en clubs zoals Tresor en Amnesia heeft hij bewezen een duidelijke plaats te hebben bij de wereldtop.

Als warming-up act voor Andr Galluzzi hebben we een speciale en exclusieve Russische gast uit Moskou weten te strikken, namelijk B-Voice, beroemd door zijn unieke en geweldige sets die dagelijks op het Russische webradiostation www.deepmix.ru uitgezonden worden.
Dit zal het eerste optreden van B-Voice in Nederland zijn, dus zorg dat je deze Russische minimal master niet mist!



Ook runner-up Raresh van Cocoon zal deze avond zijn eerste optreden in Nederland verzorgen. Raresh zit sinds enkele maanden bij Cocoon. Naast zijn plek bij Cocoon heeft Raresh ook zijn rol binnen M_nus. Als openingsact deze avond zal dit Roemeense talent, bekend van zijn diepe en minimale techno, dan ook de perfecte opwarmer zijn voor de monster set van die avond door Der Kaiser Sven Vth.

De hoofdzaal zal door Cocoon en Sound Architecture residents Reach Visuals omgetoverd worden tot een ruimte waar je omringd wordt door het ware visuele Cocoon entertainment.

Het moge duidelijk zijn, de druppels condens zullen van de muren van de Maassilo afdruipen. Het wordt dus een echte Cocoon-avond met d Cocoon-sterren!

We hopen jullie allen 22 december te zien in de Maassilo in Rotterdam, en daar samen met alle Cocoon friends een avond neer te zetten die de boeken in zal gaan als een van de meest memorabele avonden van 2006 in Rotterdam!


COCOON and SVEN VATH
22 DECEMBER 2006
MAASSILO ROTTERDAM MAASHAVEN.

WWW.SOUNDARCHITECTURE.NL
WWW.COCOON.NET

Tickets:
Presale 20,- (ex) Tickets at the door 22.50,-

Presale online now : www.easyticket.nl

Presale via Ticketbox starts December 5th.

Tip het cocoon event in je hyves en maak kans op een cocoon ibiza mix cd. Check de volgende link.

http://musicpeople.hyves.nl/index.php?l3=ti&l4=it&tipId=435255&tipSecret=d3c52eiiE7Ljg7vzXuGktQ==#

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws