Houseplay @ Panama

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In de theaterzaal gaan de Engelse Shapeshifters samen met MTV, oftewel Martijn Ten Velden, voor moddervette grooves zorgen. Het duo Mason & The Maker komt langs voor een booming live-act waarbij alle frequenties van je gehoor gekieteld zullen worden. In de studio kun je genieten van de warme diepe house sounds van Panama* residents El Sandro en Jan Boom.

De namen Simon Marlin en Max Reich zullen waarschijnlijk niet direct een lichtje doen branden. Als we het echter over het Engelse DJ & producer duo The Shapeshifters hebben dan zullen de melodien van Lolas Theme, Back to Basics en Incredible waarschijnlijk door het hoofd gaan dwalen. Met Lolas Theme bracht het duo in de zomer van 2004 alle clubbers op Ibiza in extase, gevolgd door de rest van wereld. Afgelopen zomer hebben de heren een Essential Mix verzorgd voor Pete Tongs BBC Radio 1 show waarvoor ze alle skills uit de kasten hebben gehaald. 2 uur lang knallende clubhouse in het Ministry of Sound genre. Voorgaande Shapeshifters sets aan Panama* staan als knallend in het geheugen. De club heeft daarom besloten om de heren op 22 december als headliner van Houseplay te boeken.


Shapeshifters...

Martijn Ten Velden ruilde op zijn 18e Nederland in voor zijn huidige thuisbasis London. In de tussentijd heeft Martijn het hiphop werk met Postman Shyrock ingeruild voor het producen en draaien van house muziek. Sinds de start van zijn samenwerking met de Engelse DJ/producer Mark Knight is hij niet meer weg te denken uit de hedendaagse house scene. Jaarlijks komen er tientallen eigen tracks en remixes van de handen van Knight en MTV die keer op keer voor pompende, kolkende en uitzinnige dansvloeren zorgen. Dat Ten Velden ook als DJ de clubs in gekkenhuizen kan veranderen zal hij in Panama* bewijzen.

Mason en zijn compagnon The Maker zijn afgelopen zomer als een komeet de dance-wereld in geknald met hun monsterhit Exceeder. Iedereen kent inmiddels de impact van deze track op de dansvloeren. Voorheen stond Mason met zijn electronische viool en DJ set in clubs over de gehele wereld. Zijn viool is inmiddels overruled door synths, FX, mengtafels en andere apparatuur die de basis leggen voor zijn enorm energieke live acts..

Kort samenvattend: The Shapeshifters, Martijn Ten Velden, Mason & The Maker, El Sandro en Jan Boom zorgen op vrijdag 22 december tijdens Houseplay voor moddervette funky house op de dansvloer van Panama*. Zet thuis de iPod of CD-speler even op pauze, scoor je ticket bij AUB en verzeker jezelf van een heerlijke avond clubben in Panama*.



HOUSEPLAY vrijdag 22 december
Line-up: Shapeshifters (Positiva - UK)
Martijn Ten Velden (Toolroom Rec. - UK)
Mason & The Maker (Live)
El Sandro, Jan Boom
Aanvang: 23:00 uur
Entrance: 15,-
Presale: 12,50 (ex. fee) via www.aub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws