Planet House

Partyscene Redactie | 5 december 2006
headlines

Vrijdag 15 december is het tijd voor de 9e editie van Planet House. Ook deze editie heeft resident Marcella weer diverse dj’s uitgenodigd om het feestje compleet te maken. Laidback Luke, Melvin Reese en MC Pryme zijn van de partij in Club Monza.

 

Laidback Luke (NL)planet

Turntablism en scratchen zijn kunsten waar deze DJ om bekend staat. Naast het draaien spendeert deze DJ ook veel tijd in de studio als producer. Vele producties kwamen van zijn hand totdat hij met de Dancevalley Theme Tune “We Can Not Get Enough” op nummer 1 in de charts belandde.

Melvin Reese (NL)

Als DJ / Producer timmert hij behoorlijk aan de weg. In het verleden was hij vaak te zien in clubs zoals de iT, Escape en Lexion, tegenwoordig is hij resident in Club Monza tijdens het maandelijkse concept op de zondag genaamd SuperSunday. We kunnen stellen dat Melvin redelijk bekend is met de Nederlandse clubscène. Hij heeft mensen getoond dat hij weet hoe de pompende en zwoele house gepresenteerd dient te worden. Zo ook op deze editie van Planet House.

Marcella (NL)

De vrouwelijke resident van PlanetHouse. Zij staat haar mannetje keer op keer weer en met succes! Op het moment dat de eerste plaat zijn beat, break of vocal de dansvloer bereik gaat het los. En zo hoort het. Ondertussen is Marcella ook nog eens druk met het produceren van tracks die volluit gesupport worden door o.a. Seamus Haji, Danny Tenaglia, Dave Spoon, Roger Sanchez en Pete Tong.

 

MC Pryme (NL)

Pryme begon zijn professionele carrière in 1989. Deze bijzonder getalenteerde verschijning heeft samengewerkt met namen zoals: SNAP (I Got The Power) en DJ Marcello. Was de rapper in het King Bee project (Back by dope demand). Later ontdekt hij waar hij echt goed in is, het Freestylen, en de MC kwam tot leven. MC Pryme heeft zijn muzikale talent over de hele wereld laten klinken. Nog steeds veel actief in Nederland en uiteraard in zijn hometown Amsterdam. Nu is Utrecht aan de beurt….

More info

www.planethouse.nl | www.djmarcella.com | www.clubmonza.nl |

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws