Roger 538

Partyscene Redactie | 5 december 2006
headlines

Radio 538 heeft opnieuw een grote vis aan de haak geslagen. Vanaf zaterdag 9 december is Roger Sanchez wekelijks op de radiozender te horen.

roger sanchezDance Department is het danceprogramma van Radio 538. Het programma wist eerder techno topper Carl Cox al te strikken voor Dance Department In The Mix en nu is ook Roger Sanchez, exclusief voor Nederland, binnengehaald. Zijn show Release Yourself is vanaf zaterdag iedere week te horen van 00.00 tot 01.00 uur. Het is een populair programma, dat al in ruim twintig landen uitgezonden wordt. Daardoor schuift Carl Cox wel een plaatsje op. Hij is voortaan van 01.00 tot 02.00 uur te beluisteren.

Dennis Ruyer, presentator van Dance Department, is enthousiast over de aanwinst: “Dance Department is er trots op om de beste electronische dansmuziek uit alle werelden te verenigen, vanaf komende zaterdagnacht staat New York op de kaart van dansend Nederland, met Roger Sanchez.” Dance Department In The Mix is de afterparty van Dance Department en duurt iedere zaterdag van middernacht tot 04.00 uur.

Meer info vind je op www.dancedepartment.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws