Integrate: KneDeep special edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze editie zal alleen in de grote zaal plaatsvinden. De line-up van deze editie zal de bezoeker toch geen andere keus laten dan vastgenageld aan de grond staan van de main hall, van begin tot eind. Een razende wervelwind van alleen het allerbeste op techno en schranz gebied zal de bezoeker van deze editie nog heel lang gaan heugen. Fasten your seatbelts get ready GO!

Main hall
Ook nu weer zal Integrate resident Frank Farrell de eerste plaatjes de zaal in slingeren. Zijn taak zal voornamelijk bestaan uit het nog enigszins rustig opbouwen van een avond vol knallende en ronkende (hard)techno. Zijn stijl zal dan ook van wat relaxte minimal soundscapes snel doorbouwen naar een flink danstempo met het beste op techno gebied van de laatste jaren en eindigen op het snijvlak van techno en schranz.

Vanaf dat moment zal een van de grote, nieuwe helden van het techno imperium, dj Bold, zijn kunsten ten gehore brengen. Deze Australische dj werd een paar jaar geleden door dj Rush ontdekt en sindsdien zijn het grote vrienden en hebben ze zelfs hun eigen, spectaculaire dj/show-act opgericht. Dat de twee elkaar niet alleen muzikaal heel goed liggen, maar dat ze het ook op persoonlijk gebied goed kunnen vinden, blijkt wel uit de naam waarmee ze samen optreden: the Unborn Twins.

Dan zal de in Chicago geboren en getogen techno reus weer zijn show opvoeren. DJ Rush is dan net jarig geweest! Zijn verjaardagsfeest van 13 januari in de Jaba club in Duitsland gaan we nog eens dunnetjes overdoen. Normaliter maakt hij er al n groot feest van, maar ongetwijfeld zullen hiervoor een paar nieuwe superlatieven uit de kast getrokken moeten worden. Met hits als Motherfucking Bass, Get On Up en Heavy in Fashion en platenreleases sinds 1991 heeft deze dj zichzelf ook al ruimschoots bewezen. Hij noemt zichzelf een freak maar hij kan dan ook als geen ander een zaal vol techno liefhebbers freaken.


Oh wat a Rush...

Sinds vele jaren is Rush door zijn platenreleases bevriend met een hele bijzondere Nederlandse dame; Miss Djax. Al vanaf 1989 runt zij het Djax-Up Beats label vanuit lichtstad Eindhoven. Zij was ongetwijfeld Nederlands eerste boegbeeld op house gebied in het buitenland. Jarenlang nam zij de pole position in op de Love Parade, met haar altijd weer spectaculaire paradewagen. Haar label kent al honderden releases en heeft de grootste techno helden reeds gehuisvest. Miss Djax draaistijl is al sinds jaar en dag zeer hard. Hardtechno is zon beetje door haar uitgevonden. Voor deze Integrate hardtechno editie zal ze echter een live optreden verzorgen. Hiermee is ze al ruim een jaar over de wereld aan het touren. 19 Januari is dan ook de perfecte line-up om haar live act ten gehore te brengen.

Integrate
Vrijdag 19 januari 2007
Outland
Prins Alexanderlaan 37 Rotterdam
23.00 06.00 uur

DJs main:
Frank Farrell (Integrate-NL), dj Bold (KneDeep-AUS), Miss Djax - LIVE (Djax-up-NL), dj Rush (KneDeep-USA)

Website: [url[www.integrate-event.nl[/url]
Prijs: 18 (excl. fee) - 25 aan de deur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws