Electronation in de Melkweg met Dr. Lektroluv

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 15 December keert Electronation terug naar de Melkweg om de laatste vier jaar eer aan te doen, met artiesten die vaste gezichten zijn geweest bij deze amsterdamse organisatie.

Redelijk letterlijk een vast gezicht is Dr. Lektroluv uit Belgie. Ok, ok, tuurlijk, hij heeft zijn outfit mee, maar is daarnaast een ongelooflijk smaakvolle dj, die electro de afgelopen jaren richting heeft gegeven met zijn invloedrijke mix cds, die bestaan uit een warme mengeling van italo, electroclash en synthpop. Zijn laatste CD Lektroluv 007, maar ook zijn optredens bij Electronation op Dancevalley en Koninginnedag in de Sugar Factory waren wederom een geslaagd bewijs hiervan.

De doktor zal worden bijgestaan door zijn belgische landgenoten Nid & Sancy. Dit duo werd bekend met electropunk mash-ups en bootlegs, maar hun vorig jaar verschenen tweede album bewijst dat het Belgische duo ook uit de voeten kan met gitaar en eigen stem. In de Melkweg zullen ze met hun duistere rauwe live optreden de Max-zaal trotseren.

Resident dj van het eerste uur en menig Melkweg feest dj Dion zal de avond verder invullen met zijn goed gedoseerde mix van electro, clash en techy sounds, bijgestaan door versere Electronation residents Dax vs. Clockwork, die zullen bewijzen waar een nieuwe generatie electro talent voor staat. Visuals worden verzorgd door AlexEtJeremy.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws