Putsch verplaatst naar Flex Bar

Partyscene Redactie | 30 november 2006
headlines

Putsch zou zaterdag in eerste instantie plaatsvinden in de ITW op de NDSM, maar het feest moest wegens problemen op de NDSM verhuizen. Nieuwe locatie is de Flex Bar.

jesse roseHet is even een verandering van locatie, maar het feest zal er niet minder om zijn. Ook de beats van headliner Jesse Rose zullen even soepel klinken als anders. Deze dj scoorde onlangs een clubhit met het nummer You’re All Over My Head en zijn remixen duiken ook met grote regelmaat op. Zijn album verschijnt binnenkort op het label Dubsided en de dj is op dit moment een van de meest interessante house dj’s van het moment. Jesse mag dan wel uit Londen komen, net als vele van zijn collega’s heeft hij zich in Berlijn gevestigd.

Op Putsch, in de nieuwe Amsterdamse club Flex Bar bij de Westergasfabriek, zal Jesse Rose een set van drie uur geven. Hij wordt bijgestaan door Herr Arter, de drijvende kracht achter het feest. Bereid je dus voor op innovatieve housebeats en vast en zeker ook een fijne sfeer. Kaarten voor het event kosten 8 euro en zijn aan de deur verkrijgbaar. Pas dus op dat je niet de verkeerde kant op fiets, want als je er in Amsterdam-Noord achter komt dat het feestje in de Flex Bar is, is het een eind terug.

Meer info vind je op www.putsch.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws