Toch nog een feestje @ NDSM werf

Partyscene Redactie | 29 november 2006
headlines

Onlangs werd bekend dat de feesten die gepland waren in de ITW op de NDSM werf in Amsterdam Noord gecanceld werden. Maar er is ook nog een kleine bunker waar het 9 december tot vroeg in de ochtend los zal gaan…
NDSM werf
De Stichting Kinetisch Noord heeft namelijk besloten alle feesten in de ITW te cancelen. Lullig dus voor het publiek, dat op deze plek een dankbare vrijplaats had gevonden om los te gaan zonder grenzen. En uiteraard erg vervelend voor de organisatoren Putsch!, Berlin Underground, Amsterdams Belang en Gasten Zonder Grenzen die op deze plek maandelijks hun ding deden. En met veel succes, misschien wel teveel succes. Want klachten betreft vandalisme en geluidsoverlast van de omwonenden zorgden er dus voor dat de stichting de feesten heeft afgelast om de vergunningen niet kwijt te raken. Alleen grote feesten, zoals Awakenings met oudjaar, kunnen nog plaatsvinden in de Docklands.

Maar er is ook nog een kleine bunker op dit terrein, gelegen schuin tegenover de ITW loods. Hier vindt op zaterdag 9 december Click plaats, wat tot diep in de volgende ochtend door zal gaan. De organisator, Stefano Richetta, vertelt dat het niet gemakkelijk was om hier een feest te geven nu het terrein wat negatief in het daglicht staat. Er moet uiteraard genoeg security ingehuurd worden, en de locatie is niet al te groot en wordt kaal opgeleverd. Maar de drank is wel in eigen beheer. Hij hoopt op drie groepen bezoekers, die in drie etappes het feest zullen bezoeken tot zondagochtend vroeg. Dj’s als Herr Arter, Vincenco de Bull, Makcim, Angelo, Carlos Valdes en Stefano Richetta zelf staan achter de decks en slingeren minimal, techhouse, electro, acid en house de zaal in, die je voor 10,- kan betreden.

www.exprezz.info

Los tot de zon weer schijnt: Berlin Underground @ ITW NDSM - 9 Sept 2006

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws