Sven Väth naar Rotterdam

Partyscene Redactie | 27 november 2006
headlines

Sven Väth luidt feestdagen in!

Na een spectaculaire avond tijdens het ADE in The Sand komt het Duitse Cocoon dit jaar nogmaals naar Nederland. Op 22 december is de Rotterdamse Maassilo aan de beurt.Ditmaal georganiseerd in samenwerking met Sound Architecture. Naast Cocoon head honcho Sven Väth maken ook André Galuzzi, Raresh en B-Voice hun opwachting.

Sven Vath luidt de feestdagen inNa een periode van ruim drie en een half jaar kruipt Sven Väth weer achter de draaitafels in een Rotterdamse club. Eigenlijk behoeft Väth geen verdere introductie, want de man heeft een bijna legendarische status verkregen na twintig jaar actief te zijn in het internationale dancecircuit. De Duitser wordt o.a. bijgestaan door het Roemeense talent Raresh, vers uit de Cocoon stal, verzorgt deze avond zijn eerste optreden in Nederland. Raresh zit sinds enkele maanden bij Cocoon. Naast zijn plek bij Cocoon heeft Raresh ook zijn rol binnen M_nus. Met zijn eigen mix van Minimal tech house en diepe techno is het de perfecte opwarmer voor de Duitse meester.

Ook André Galuzzi heeft deze avond een eigen zaal in de Maassilo. Galuzzi wordt gezien als een moderne kruising tussen een dj en een rockster uit de jaren '80: de resident van de beruchte Panoramabar in Berlijn ademt het ultieme feestgevoel uit. André is een van de drukstbezette artiesten van Duitsland, en dat heeft een reden. Hij is berucht, beroemd en geliefd om urenlange dj-sets waarin alles van minimale house tot donkere techno de revue passeert. Gelukkig krijgt André op 22 december ruim te tijd om te doen waar hij goed in is: het neerzetten van een lange meeslepende set. De tweede zaal wordt geopend door een nieuw talent uit de Cocoon-stal genaamd B-Voice, geroemd om zijn sets die bijna dagelijks worden uitgezonden op Deepmix.

  • Cocoon
  • vrijdag 22 december 2006
  • Maassilo, Rotterdam
  • Line-up: Sven Väth, André Galluzzi, B-Voice, Raresh
  • Tickets: 20 euro vvk, 22.50 deur te koop via www.easyticket.nl

www.cocoon.net
www.soundarchitecture.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws