Incredible in Club Poema

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zowel grote als kleine trance djs hebben de club al bezocht. Denk aan Jonas Steur, Menno de Jong, Galen Behr, Jon OBir, the Thrillseekers, Danjo & Styles en Phynn. De organisatie van Incredible gaat hier op 1e kerstdag nog meer geweldige namen aan toevoegen!

Na een eerste succesvolle editie van Incredible kon een vervolg natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Organisaties houden al jaren vrij ingetogen feesten op eerste kerstdag en maar weinig interessante evenementen vinden plaats die datum. Daar komt nu verandering in! Club Poema en de organisatie van Incredible hebben er het volste vertrouwen in dat de echte feestganger ook op eerste kerstdag zin heeft in een spetterend feest!

Voor deze kersteditie van Incredible wordt er daarom ook flink uitgepakt. Niemand minder dan de Belgische dj/producer Airwave komt naar Utrecht! Met zijn meer dan respectabele achtergrond in de trancescene (ruim 400 tracks geproduceerd en wereldwijd in de beste clubs opgetreden) wordt dit een uniek optreden in de Poema. Dit wordt niet zomaar een dj-set, maar een LIVE performance!

Naast Airwave haalt de organisatie van Incredible nog een speciaal persoon naar Nederland: Joni Ljungqvist. Deze 19 jaar jonge Zweedse artiest heeft nu al een wereldwijde naam dankzij ondersteuning van grootheden als Tisto, Armin van Buuren en Markus Schulz. Het werd tijd dat Joni uitgenodigd werd in Nederland! Dat Incredible de primeur heeft is een feit om trots op te zijn!

Ook op visueel gebied gezien wordt het een superavond. Incredible heeft het Innervision duo AXZ & Phlip ingeschakeld. Op verschillende schermen zullen deze jongens hun visuals tonen en met behulp van digitale en infrarood cameras worden er sfeerimpressies en een kijkje achter de schermen geprojecteerd!

Nog meer goed nieuws? Jazeker! Op het laatste moment is Galen Behr toegevoegd aan de line-up. Al scorend met zn laatste release Carabella en optredens in Polen keert hij wederom terug in de Poema. De Nederland vs. Zweden openingsact van Extrema vs. InterCity maakt t plaatje compleet en zorgt ervoor dat de avond vanaf de eerste klanken al niet meer stuk kan.

Op een rij:
Maandag 25 december, 1e kerstdag
Incredible: Christmas edition, Club Poema Utrecht
Line up: Airwave LIVE, Galen Behr, Joni Ljungqvist, Extrema vs. InterCity
Entre: 10,-
Tijd: 23:00 05:00

Heb je geen zin om na het kerstdiner met familie op de bank te hangen en ben je in voor een trancefeest in n van Nederlands beste clubs? Kom dan 25 december naar Club Poema te Utrecht voor Incredible: the Christmas edition!

Incredible is powered by Expedition Music, the online record shop for djs & electronic music lovers! www.expeditionmusic.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws