Wouter de Moor op zesde editie Expectacle

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wouter de Moor is de grootste man op het bekende Harderwijkse house event. Verder is er dit keer veel ruimte voor regionale talenten. Zo staan in de bovenzaal van Culturenpodium Estrado Triple Impact, Remark en Wotax. Het zijn alledrie optredens van jonge artiesten die graag hun talenten aan een groter publiek willen laten zien. Expectacle! biedt plaats aan deze nieuwe lichting muzikale talenten.

De podiumzaal wordt muzikaal gevuld door Lefi, Wouter de Moor en het duo Noise a Tech. Wouter de Moor is de grootste naam op de flyer. Ondanks zijn jonge leeftijd (22 jaar) heeft deze man al op verschillende grote nationale festivals gestaan. Zo opende hij afgelopen zomer Awakenings Festival. Daarnaast schitterde hij op Heroes of Techno.
Lefi is ook een talent waar de Nederlandse dance scene nog veel plezier van kan beleven. Onder de naam Nilis heeft hij gestaan op het Free Your Mind Festival in Arnhem en Electronation. Zijn naam veranderde hij in Lefi en daarmee ook zijn stijl. Op Expectacle! kunnen we een opzwepende tech house set verwachten.
De afsluiter in de podiumzaal is het duo Noise a Tech. Deze twee mannen stonden tijdens de vorige editie van Expectacle! in de bovenzaal en maakten daar veel indruk. Nu krijgen zij terecht de kans op de grote zaal tot de vroege uurtjes in beweging te houden. Het oog wil ook wat en daarom heeft Expectacle! VJ Mile naar Harderwijk gehaald voor de visuele aankleding. Al met al beloofd het weer een spektakel te worden in Estrado.



Online Kaartverkoop
Expectacle! vindt plaats in het culturenpodium Estrado. De deuren gaan om 22.00 uur open en liefhebbers van een avondje dance kunnen tot 01.00 uur Estrado betreden. Om 4:00 komen de laatste beats uit de speakers.
Kaarten zijn te verkrijgen via www.estrado.nl en bij een aantal voorverkooppunten te weten, M&M Store, Cultuur.Uit, Music Store Harderwijk. Music Store/Expert Ermelo. De kosten bedragen 7,50 ex fee.
De volgende editie van Expectacle! staat gepland voor zaterdag 10 februari.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws