Fairmont op Pixel in 11 (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Lichtend middelpunt op deze vijfde editie van Pixel in 11 is niemand minder dan Jake Fairley uit Canada, die deze avond live on stage staat als 'Fairmont'. Onder dit alter ego verwierf hij dit jaar internationale naam en faam met zijn monsterhit Gazebo op Border Community. Dat mister Holden himself Fairmont inlijfde is niet zo vreemd, want Fairmont maakt sprookjesachtige melodien waar de gebroeders Grimm nog een puntje aan kunnen zuigen!

Straight outta Amsterdam: het illustere duo Mal Borrowed & Frei Bauwerker. Onze vreemde vrienden winnen elke dag aan populariteit, maar voelen zich gelukkig niet te goed om een paar plaatjes te leggen op Pixel. Carlos en Sandrien draaien alles wat los en vast zit, schots en scheef, house en techno is. In de DJ booth druipt de chemie bijna letterlijk van de decks af, en dus wordt het knallen als een malle in de 11.


Fairmont...

Eveneens opgekomen uit de immer bruisende Amsterdamse Ondergrond: Boris Werner! Minimal-mascotte numero uno draait veel meer dan kliekjes en bliepjes: zijn platentas wordt bewoond door jazzy houseplaten en rocking techno. Tijdens zijn 180 minuten durende openingsset ga je dit eclecticisme horen. Wees gewaarschuwd, DJ Chuckie is er niks bij!

De beeldkunstenaars van Deadpixelsociety verzorgen deze nacht het visuele aspect. De 12 screens van 11 bestaan 9 december uit oldskool printpapier, waarop je zelf je eigen filmpje of foto kunt afdrukken. Haak je mobiele telefoon in op de open blue-tooth verbinding van Deadpixelsociety, en de screens van 11 zijn voor even van jou!

Kom dromen, drinken en dansen vanaf 22.30 uur! Kaarten zijn voor 12 euro in de voorverkoop te krijgen via www.beatfreax.com. Aan de deur eveneens 12 euro, en 10 euro voor 11_ben_je_zelver.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws